Gå til hovedinnhold

Tannbleking hjemme

Hvordan å bleke tennene hjemme?


Der har vi mye av tannbleking metoder. Blant annet tannlege ved hjelp av LED-lys, og i den komforten av ditt hjem. Vi kan gjøre det alene bleke tennene.

Dette kan gjøres ved hjelp av naturlige ingredienser som:

  • natron eller hydrogenperoksyd.
Dette er en ganske trygt for vår emalje. Du kan også bruke antibakteriell lotion som renser tennene og friske pust.

Men det er ingen erstatning for å rense tennene med en myk børste og en god lim, som ikke skader emaljen struktur, samtidig som bleker tennene.

Hvordan velger jeg en whitening tannkrem?

Pasta skal være litt bleke, styrke emaljen, handle anti-inflammatorisk og også friske pust og være trygg for tann struktur.

Mange bleking tannkrem inneholder også et flertall av slipemiddel som skader strukturen av emaljen.

Vær oppmerksom! Det er bedre å bruke Whitening tannkrem, som har i sin sammensetning av naturlige ingredienser som natron. Det kan bleke tennene ved flere nyanser.

Finnes det måter å beskytte emaljen på tennene fra misfarging?


Selvfølgelig kan vi unngå flekker på tennene ved hjelp av noen enkle regler. Og så, for eksempel:
  • Unngå kaffe, te og røyke sigaretter.
Hvis vi ikke kan motstå det etter å ha spist mat du bør børste, wynitkować og skyll tennene. En god vane er også en vanlig sliping og polering tenner i tannlegekontor.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lett fordøyelig mat

Diett lett å fordøye
Denne dietten er oftest brukt i sykdommer i fordøyelsessystemet, men spiller en viktig rolle også i forebygging av en rekke sykdommer. Lett fordøyelig diett er en enkel modifikasjon av den grunnleggende ernæring. Det er lett fordøyelig, med mindre det er en ekstra indikasjon kosthold bør gi oss den samme totale mengden energi og næringsstoffer som det er i riktig ernæring av friske mennesker.