Gå til hovedinnhold

Havregrøt slanking

Sunn havregryn


Det er lite verdi produkter som havregryn. De er produsert i mange år, på samme måte: havre er fratatt bare skall og knuste dem. All sine naturrikdommer forblir lapp.

Hvorfor havregryn er så verdifull?

Havremel inneholder alle næringsstoffer: proteiner, karbohydrater, vitaminer, godt fett veldig mye fiber, mineraler slik som dyre - magnesium, kalsium, silisium, kalium, jern. Å ha havregryn med yoghurt til frokost, vil vi gi en stor del av vår hjerne B-vitaminer som forbedrer hukommelsen og konsentrasjonen, og sikre at du er beskyttet mot stigende tretthet på dagtid og berolige nervene.

Havregryn
er en verdifull kilde til løselig fiber (ie. Beta-gluten). De inneholder ham mest av alle kjente flak. Beta-gluten er svært viktig for kroppen vår fordi det senker nivået av dårlig kolesterol og øker metabolismen.

Havregryn også beskytte våre fordøyelseskanalen, som produserer slim, og det gjør det vanskelig å nå ut til de mage skadelige komponenter i mat (f.eks. kjemiske konserveringsmidler).

Fett på havreflakene er også meget verdifulle (for å gå opp til 7%), fordi den inneholder umettede fettsyrer, og de hindrer koronar hjertesykdom, aterosklerose og kreft.

Havregryn er veldig verdifull når det kommer til vekttap. Tilfredsstille sult for lang tid og lykkes vil støtte arbeidet i tarmen.

Hvis du ikke liker å spise grøt, og deretter bruke kronbladene i en annen form. Legg dem (stekt på en tørr stekepanne) til salater, salater, fyllinger, dryss smørbrød, kjøtt panieruj i dem, få kontakt med kake, etc ..

En enkel oppskrift på en salat med havregryn 

Ingredienser:

6 ss havregryn,
3 mandariner,
4 hermetisert fersken halvdeler,
et stykke av kål,
etter en håndfull: rosiner, California svisker, dadler,
150 ml yoghurt.

Forberedelse:

Brun det havremel for tørr stekepanne . Vasket mandarin, skrelle, delt i biter, drenert fersken med sirup. Skåret i terninger.

Renset fra ytterste bladene på kålen, skyll grundig drenert og fint shred.

Alle salat ingredienser legge til salat bolle, kombinere yoghurt, dryss med ristede flak.

Salat med havregryn


Ingredienser:

4 ss havregryn,
3/4 kopp yoghurt,
12 hakkede valnøtter,
spiseskje honning,
revet eple
Saften av 1/2 sitron.

Forberedelse:

Hell over frokostblanding om natten 6-7 ss kaldt vann. Dekk.

Legg i morgen alle de øvrige ingrediensene, rør og umiddelbart spise ..

Nyt måltidet :)

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lett fordøyelig mat

Diett lett å fordøye
Denne dietten er oftest brukt i sykdommer i fordøyelsessystemet, men spiller en viktig rolle også i forebygging av en rekke sykdommer. Lett fordøyelig diett er en enkel modifikasjon av den grunnleggende ernæring. Det er lett fordøyelig, med mindre det er en ekstra indikasjon kosthold bør gi oss den samme totale mengden energi og næringsstoffer som det er i riktig ernæring av friske mennesker.