Gå til hovedinnhold

Polypper i tarmen

Hvordan bli kvitt polypper i tykktarmen?


Spesielt fremspringende merker på halsen eller armhulene indikerer at vi har polypper i tykktarmen. Disse er godartede svulster som kan slå seg til kreft. Leger vanligvis foreslå kirurgisk fjerning av polypper, men du kan bruke metoden for professor Aminiew, som består av å anvende due luke.

Celandine i behandling av polypper i tykktarmen


Professor Aminiew metoden består av å bruke en due infusjon av urten og fersk juice ut av det. Studier har vist at preparater av den svalehale urt hemme veksten av ondartede svulster og faktorer også hemme utviklingen av tuberkulose.

Folkemedisin anbefaler bruk av løvetann juice, infusjon og anstrøk av due luke som et smertestillende og krampeløsende behandling av sykdommer i leveren og galleblæren (gallestein, sand, gulsott), katarr i magen og tarmene, diaré, problemer med fordøyelsen.

Husk! Infusjonen er best forberedt ved hjelp av friske planter.

Behandling av juice klyster dovetail urt henhold Malakhov polypper i tykktarmen


Først må du to liter varmt vann bare legge en teskje ferskpresset juice due luke.

Behandlingen består av 15 klyster i døgnet. 15 dager etter pause.

Behandling to: samme mengde vann, tilsett 2 ts av juice. Under behandling med vann kan komme ut et stykke kjøtt som vil se ut som en kylling magen (polypp).

Husk! Mengden av slike behandlinger blir anvendt av, men ikke mer enn fire. Så, etter en måned pause, kan du gjenta behandlingen, men det er bedre å gjennomføre lik den høyere dose i neste år.

Etter behandling svelge urt forstoppelse kan forekomme, er det naturlig gut reaksjon til "tørking" og "rive" due luke egenskaper.

Å eliminere forstoppelse og fukte slimhinnen i tykktarmen er anbefalt etter behandling svelge urt å gjøre 2-3 Klyster varm melk og smeltet smør (300 g av melk og 30 g smør).

Husk! Forsvinningen av tegnene på hengende rundt halsen, armhulene, etc., indikerer forsvinningen av polypper i tykktarmen.

Det skal også bemerkes at celandine er gagnlige midler for overvektige mennesker.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lett fordøyelig mat

Diett lett å fordøye
Denne dietten er oftest brukt i sykdommer i fordøyelsessystemet, men spiller en viktig rolle også i forebygging av en rekke sykdommer. Lett fordøyelig diett er en enkel modifikasjon av den grunnleggende ernæring. Det er lett fordøyelig, med mindre det er en ekstra indikasjon kosthold bør gi oss den samme totale mengden energi og næringsstoffer som det er i riktig ernæring av friske mennesker.