Gå til hovedinnhold

Detox diett

Vegetabilsk diett

Dette er den type kosthold, som består av vegetabilsk mat og drikkevann. Lindre trøtthet, redusere motstand, konsentrasjonsforstyrrelser og allergier.
Behandlingen utføres i syv til ti dager.

Husk! I løpet av denne tiden, har dietten din oppgave å rense kroppen, slik at maten bør begrenses bare til grønnsaker, frukt og vann. Grønnsaker du spiser på denne tiden vilje. Også drikkevann.

En slik behandling vil fjerne giftstoffer fra kroppen, hindrer utviklingen av mange sykdommer, spesielt cancer. En ekstra fordel for overvektige mennesker er å miste de ekstra pounds. Men for mennesker med ulike psykiske helseproblemer kan det være en mulighet til å gjenvinne balansen.

Viktige prinsipper og regler for et godt kosthold

Kalori bomber


Unngå dem som pesten. Spesielt søte kaker, smørbrød med smeltet ost eller majones, melk kaffe med søt sirup, pizza, energidrikker, søt yoghurt og melke desserter.

Usunne tilsetningsstoffer


Avbryt steking fisk i røren, fett. Grille dem, koke ved å dampe eller bake i ovnen. Ikke spray mat roux med brødsmuler og smør.

Sukker


Det bør holdes på et minimum. Ikke strø det inn i maten, fordi som du spiser for mye av det i den såkalte. latent form f.eks. i søtet frokostblandinger og frukt yoghurt.

Husk! Etter 10 dager med utelukkelse fra kosthold sukker, opphører kroppen til å trenge det.

Mindre porsjoner


Spise oftere, men mindre porsjoner. Ernæringseksperter anbefaler fem mindre måltider om dagen til faste tider.

Den langsomme tempoet i spising


Prøv å aldri spise i en hast. Grundig tygge hver bit.

Start


Ta en bestemmelse, for eksempel. Jeg drikker ikke brus, ikke steke fisken i røren lignende. Jeg prøver å holde bestemmelser.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lett fordøyelig mat

Diett lett å fordøye
Denne dietten er oftest brukt i sykdommer i fordøyelsessystemet, men spiller en viktig rolle også i forebygging av en rekke sykdommer. Lett fordøyelig diett er en enkel modifikasjon av den grunnleggende ernæring. Det er lett fordøyelig, med mindre det er en ekstra indikasjon kosthold bør gi oss den samme totale mengden energi og næringsstoffer som det er i riktig ernæring av friske mennesker.