Gå til hovedinnhold

Rense kroppen: diett rensing kroppen for giftstoffer

Hva du skal spise for å bli kvitt giftstoffer fra kroppen?

Du er konstant sliten, du har leddsmerter, hodepine. Du har Har problemer med å sovne, eller du er fortsatt trøtt? Ikke miste vekt, til tross for ofrene?

Husk! Det er vanlig side langvarig toksiner og avfallsprodukter som ikke er blitt effektivt fjernet fra kroppen.

Rensing kosthold


Dette er den beste medisin for å hjelpe kvitte seg med disse stoffene.

Husk! Følg en rensing kosthold i minst to uker, men etter noen dager vil du føle forbedring.

Når kroppen blir kvitt giftstoffer, vil den returnere en fredfylt søvn og energi, slapphet forsvinner, Chandra, vil det være et konstant ønske om å strekke seg etter søtsaker.

Med dietter utelukke kjøtt, pølser, ferdigretter, fast-food restauranter. Begrense salt, sukker, te (unntatt grønn) og våkenhet. Spise så ofte som rå frukt (epler), grønnsaker, melkeprodukter (fett kvark), ris, frokostblandinger, hel-korn brød og sunt avskallede (olivenolje, rapsolje, nøtter, avokado).

Avocado renser kroppen

Det er en kilde av fettsyrer, vitaminer (A, C, E, F), men mest verdifulle er glutation (tripeptid antioksidant).

Husk! Med det, blir kroppen kvitt giftstoffer raskere.

Avokado gi deg med sink og selen, som støtter immunforsvaret og beskytte cellene mot frie radikaler.

Rødbeter rense giftstoffer


Betacyanins i dem for å hindre arteriosklerose og kreft. De har også cholagogic, bidra til å fjerne toksiner fra leveren, også akselerere nøytralisering av skadelige stoffer.

Husk! Rødbeter også støtte arbeidet til hjertet ved å senke nivåene av aminosyren ugunstig blod - homocystein.

Hvitløk, løk rense giftstoffer


Løk er i stand til å fjerne fra legemet av tungmetaller (bly, arsen, kadmium). Det er kilden til quercetin, noe som reduserer allergier. Best å spise den rå. Hvitløk og løk inneholder også svovelforbindelser som hjelper leveren til å kvitte seg med giftstoffer.

Cranberry renser kroppen


Takket være nærværet av citrat, hindrer tranebær avsetning av kalsium oxalate- (nyrestein), og kan til og med bli oppløst. Innholdet av vitamin C, gruppe B og fiber fører til raskere du bli kvitt bedervet produkter av metabolisme. Det fungerer også antikoagulerende, hindrer urinveisinfeksjoner, ødelegger frie radikaler.

Nettle renser kroppen


Brennesle er elsket og verdsatt i naturmedisin. Top spise det i form av infusjoner, juice og friske blader er lagt til salater. Nettle renser effektivt kroppen for giftstoffer og forekomster av urinsyre, noe som er grunnen til at det er anbefalt for gikt. Den har vanndrivende egenskaper.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lett fordøyelig mat

Diett lett å fordøye
Denne dietten er oftest brukt i sykdommer i fordøyelsessystemet, men spiller en viktig rolle også i forebygging av en rekke sykdommer. Lett fordøyelig diett er en enkel modifikasjon av den grunnleggende ernæring. Det er lett fordøyelig, med mindre det er en ekstra indikasjon kosthold bør gi oss den samme totale mengden energi og næringsstoffer som det er i riktig ernæring av friske mennesker.