Gå til hovedinnhold

Kokosolje

Kokosolje egenskaper


Kokosolje er hentet fra kjøttet av kokos. Foreløpig er ansett for å være den sunneste oljen i lagring fordi det har mye av næringsstoffer og uvurderlige syrer som har helbredende effekter.

Kokosolje styrker hjertet


Studiet av kvinner mellom 20 til 40 år viste at oljekoks reduserer risikoen for hjerte- og karsykdommer, og selv skrive II diabetes. Øker så. gode kolesterolet (HDL), og størrelsesforholdet til "dårlig" (LDL), veldig mye bedre.

Husk! Kokosolje reduserer kroppsvekt og bidrar til å miste vekt i magen, for raskere stoffskifte, lett å bli fordøyd og omdannet til energi.

Kokosnøttolje øker motstanden


Det er en kilde til laurinsyre, som er en naturlig antibiotika. Ødelegger ikke bare bakterier, men også virus og sopp. I tillegg angriper bare skadelige bakterier.

Husk! Veldig bra for hoste, forkjølelse, feber og immunsvikt. Takk pasienter med lungebetennelse raskere tilbake til helse. Oljen bekjemper herpes simplex virus og bakterier Helicobacter pylori, som forårsaker magesår.

Kokosolje beskytter bein og muskler


Er vokteren av våre bein, bidrar til å hindre osteoporose fordi. Kokosolje hjelper absorbsjonen av kalsium og magnesium som er påkrevet for å bygge ben. Det er en energikilde, reduserer avleiring av fett og fjerner mikroorganismer som forårsaker tretthet.

Kokosolje forbedrer hukommelsen


Har vist at pasienter med Alzheimers tilførsel av visse fettstoffer (triglyserider) forbedrer deres sinnstilstand. Og likevel sine naturlige former finnes i kokosolje.

Kokosolje regenererer huden


Fordi innholdet av antioksidanter og vitaminer coking oljen brukes i naturlig medisin for behandling av eksem, akne og eksem. Takler betennelse og sårdannelse i huden. Det er gunstig for hår og hodebunnsmassasje med denne oljen bidrar til å kvitte seg med flass, som er forårsaket av soppinfeksjoner.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lett fordøyelig mat

Diett lett å fordøye
Denne dietten er oftest brukt i sykdommer i fordøyelsessystemet, men spiller en viktig rolle også i forebygging av en rekke sykdommer. Lett fordøyelig diett er en enkel modifikasjon av den grunnleggende ernæring. Det er lett fordøyelig, med mindre det er en ekstra indikasjon kosthold bør gi oss den samme totale mengden energi og næringsstoffer som det er i riktig ernæring av friske mennesker.