Gå til hovedinnhold

Grønn te slanking

Grønn te hjelper deg ned i vekt


Grønn te er en del av nesten alle vekttap kosttilskudd, og drikker det ble et symbol på en sunn livsstil. Hvis du bryr deg om helse og silhuett, bør dette infusjon av grønne blader være høyt på listen over din favoritt drikke.


Husk! For grønn te hadde en slankende effekt, må du huske å drikke te blad og drikk minst tre kopper om dagen av infusjon. Ekstremt viktig i dette tilfellet er konsistens.

Hvordan grønn te?


Drift av grønn te har en betydelig innvirkning på å redusere fettmasse. Det ble funnet at EGCG øker energiforbruket, eller å drikke grønn te vil brenne kalorier.

Det er derfor en viktig innvirkning på mengden av fett i kroppen, men effekten er ikke begrenset til, redusert matinntak, men også inkludere aktivering av termogenese (metabolske og fysiologisk prosess, som innebærer dannelse av kroppsvarme). Thermogenesis krever forbruk av energi som forbrukes for å heve kroppstemperaturen og dermed er kalori brent.

Husk! Hver av oss har forskjellige kalori behov, som er avhengig av sin vekt, betale og livsstil.
Ta for mange kalorier forårsaker fedme og avsette et lag av fett. I motsetning til dette, brenn kalorier gjør miste vekt og laget av fett reduseres.

Andre egenskaper av grønn te

  • Te infusjon regulerer fordøyelsen.
  • Det har bakteriedrepende og bakteriostatiske egenskaper.
  • Viser svak vanndrivende (angitt som et supplement til behandling hematuri og nefritt).
  • En positiv effekt på lever, nyrer, binyrer og milt, luftveiene, hud, påvirker blod systemet.
  • Den regulerer blodsirkulasjonen, regulerer blodtrykket, styrker kapillærene på.
  • En gunstig virkning på menneskets nervesystem, fjerner tretthet, hodepine, stimulerer og aktiverer den mentale arbeids, hovedsakelig på grunn av det faktum at utvider blodkarene i hjernen, slik at den bedre blodstrøm og oksygenering.
  • Ifølge japanske forskere i grønn te er hemmeligheten bak et langt liv. Den inneholder ingredienser som har en innvirkning hemme aldringsprosessen.
  • Drikke grønn te redusere risikoen for cancer, muligens ved å redusere frie radikaler i legemet.
  • Kald brygge er indisert anskaff i konjunktivitt.

Hvordan brygge grønn te?


For utarbeidelse av grønn te beste bruk bløtt vann, lav på kalsium og klorfritt. Dessverre, i våre kraner rennende vann med høyt klorinnhold.

Husk! Hvis du ikke kan filtrere vann, bruk en ikke-kullsyreholdig mineralvann, med et lavt kalsiuminnhold.

Utarbeidelse av te. Helle en teskje av tørket glass vann ved 80 ° C. Hver gang brukes ferskvann, gang kokt. Te brygge for ikke lenger enn 3-4 minutter.

Altfor sterk te smak av spinat eller alger. Deretter fortynne det med vann, og gevinsten i smaken.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lett fordøyelig mat

Diett lett å fordøye
Denne dietten er oftest brukt i sykdommer i fordøyelsessystemet, men spiller en viktig rolle også i forebygging av en rekke sykdommer. Lett fordøyelig diett er en enkel modifikasjon av den grunnleggende ernæring. Det er lett fordøyelig, med mindre det er en ekstra indikasjon kosthold bør gi oss den samme totale mengden energi og næringsstoffer som det er i riktig ernæring av friske mennesker.