Gå til hovedinnhold

Fjerne hemoroider

Minimal invasiv metode for å fjerne hemorroider


Små hemoroider er de vaskulære tråder som danner en liten bule i endetarmsslimhinnen . Når alt fungerer som det skal, avslapning av lukkemuskelen av hemoroider blod ryggen opp i arteriene, slik at avføring.

Husk! Problemet begynner når knuter vil fysiologiske betennelse. De får hovne, blodskutte, mindre fleksibel, ikke tom helt fra blodet. Deretter begynner pasienten å oppleve symptomer på sykdommen kjent som åreknuter anus.


 Metoder for fjerning av hemorroider

De nyeste minimalt invasive kirurgiske teknikker gjør problemet med hemorroider kan forholde seg til bare noen få dager.

Husk! Prosedyren utføres under lokalbedøvelse og er smertefri for pasienten.


 Fjerning av hemorroider av Barron

Den er basert på antagelsen av elastiske bånd ved roten nodul kompresjon, noe som reduserer blodtilførsel. Som et resultat, hemoroid sakte dør og faller av etter en stund. Prosedyren er gjort under lokalbedøvelse, tra fra noen få til flere minutter, og pasienten på samme dag han kommer hjem.

Laser fjerning av hemorroider

Små knuter kan fjernes ved laser. Hans lys ødelegger hemoroid nærende retter.

Fjerning av hemorroider electrocoagulation

Behandlingen innebærer bruk av makt 60W, som skader vevet på foten av nodul. Etter operasjonen vil pasienten oppleve litt smerte, ubehag, ledsaget av spotting og blødning. Behandlingen blir underkastet bare en klump.

Husk! Et annet kan bare fjernes etter dannelsen av arrvev fra den forrige.

Fjerning av hemorroider med flytende nitrogen (kryoterapi)

Behandlingen hemmer blodstrømmen og forårsaker iskemi i nodul, noe som fører til nekrose. Poliklinisk behandling. Frysing tid er 2-5 sekunder, under må utsettes til frysebehandling 1-2 knuter. Fremgangsmåten brukes til å behandle små hemorroider.

Skleroterapi

Prosedyren behandler små hemoroider. Blitt injisert rundt nodule spesielle forberedelser. Med tiden en blodpropp og hemoroid dråper.

Test for hemorroider


Sjekk om du kan true med hemoroider?

1. Gjør du lider av hyppig forstoppelse?

JA NEI

2. Er du sitter i timevis på jobb og hjemme?

JA NEI

3. Kan du flytte litt, ikke spille sport?

JA NEI

4. Har du mer enn 50 år gammel, du er overvektig?

JA NEI

5. Spiser du høyt bearbeidede produkter med en liten mengde fiber?

JA NEI

6. Har du høyt blodtrykk eller hjerte- og karsykdommer?

JA NEI

Hvis de fleste av de spørsmålene du svarte ja, kan du ha grunn til bekymring, fordi du truer med å hemorroider. Forresten, spør mer lege som vil iverksette riktig behandling og (om nødvendig) vil henvise deg til de riktige diagnostiske tester.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lett fordøyelig mat

Diett lett å fordøye
Denne dietten er oftest brukt i sykdommer i fordøyelsessystemet, men spiller en viktig rolle også i forebygging av en rekke sykdommer. Lett fordøyelig diett er en enkel modifikasjon av den grunnleggende ernæring. Det er lett fordøyelig, med mindre det er en ekstra indikasjon kosthold bør gi oss den samme totale mengden energi og næringsstoffer som det er i riktig ernæring av friske mennesker.