Gå til hovedinnhold

Rense kroppen: rensing av legemet sell

Selleri renser kroppen


Dette er en av de eldste grønnsaker i verden. Selleri av gamle anlegget ble ansett magiske og beroligende nerver. I folkemedisinen, selleri frø brukes som en kur for oppblåsthet og fordøyelsesbesvær, og en vanndrivende.

Husk! Mange amerikanere drinker å starte dagen juice forberedt fra selleri. Det viser rensing, mykgjør huden og gir den en fløyelsaktig glatthet, fjerner hevelse og beskytter mot frie radikaler.

Dets unike egenskaper skylder selleri høyt innhold av vitamin C og B, E, PP, og foliowemu syre.

Husk! Blant selleri rotgrønnsaker er den beste kilden til fosfor, men også gi deg kalsium, sink, kalium, magnesium og jern.

Det anbefales også for de som ikke har appetitt, som finnes i selleri essensielle oljen stimulerer fordøyelsen og øker appetitten. Selleri er lav i kalorier (100 g gir bare 13 kalorier, fordi i 94 prosent. Det består av vann.) Fascinert vegetabilske amerikanere, men skimtet ham inntil 86 verdifulle komponenter.

Husk! Selleri har også en positiv effekt på seksuell lyst, så er en av aphrodisiacs.

Saften av selleri og epler


Selleri juice i like store deler forbundet med saften av epler for den perfekte drink for å starte dagen. Dermed forberedt, "potion" beruset faste renser kroppen, ødem, fukter huden, styrker håret og gir huden en fløyelsaktig glatthet.

Takket være tilstedeværelsen av antioksidanter (vitamin C og E), beskytter huden og kroppen fra frie radikaler og derved mot kreft. Det er også en kilde til vitamin B.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lett fordøyelig mat

Diett lett å fordøye
Denne dietten er oftest brukt i sykdommer i fordøyelsessystemet, men spiller en viktig rolle også i forebygging av en rekke sykdommer. Lett fordøyelig diett er en enkel modifikasjon av den grunnleggende ernæring. Det er lett fordøyelig, med mindre det er en ekstra indikasjon kosthold bør gi oss den samme totale mengden energi og næringsstoffer som det er i riktig ernæring av friske mennesker.