Gå til hovedinnhold

Reflux behandling

Gastroøsofageal reflux symptomer og behandling


Menneskelig spiserør, et langt rør inn i magen gjennom hvilken mat blir. Den nedre lukkemuskel (muskulær ventil), som ligger mellom esophagus magen abdominal delen er ansvarlig for å hindre tilbakestrømning av mageinnhold.

Forekommer å åpne bare når spiserøret, tillater passasje av mat, og deretter lukker den for å hindre retur av mat som er predigested i spiserøret.

Feilaktig fungerende sphincter (svak eller slapper feilaktig) fører til at innholdet i magesekken, som er blandet med fordøyelsessaft (det inkluderer, blant andre, saltsyre) påstås å spiserøret. Vi da gjøre med gastroøsofageal reflux. Det viktigste symptomet på denne sykdommen til slike som vedvarende halsbrann.

Hva er årsaken til gastroøsofageal reflux?


Det er ikke akkurat kjent. Noen mennesker bare de heve og andre tilegne seg denne illebefinnende med tid (på grunn av langvarig stress, andre sykdommer som fedme, diabetes under svangerskapet).

Ikke forveksle reflux med hjerteinfarkt


Det første tegnet på gastroøsofageal reflux er en brennende smerte i øvre del av magen følte høy, like bak brystbenet. Mange folk ofte forveksler smerten av hjerteinfarkt. Men for reflux er karakteristisk som vises på baksiden av halsen varm, sur eller salt klar væske. Noen ganger spretter, og svært ofte har en flatulens.

Gastroskopi og andre tester


Standardtest med gastroøsofageal reflux er en gastroskopi. Noen ganger som vil være nødvendig esophageal manometry. Dette gjøres ved å sette inn en syk person i 10-15 minutter flerkanals sonde inn i spiserøret, som er koblet til datamaskinen. Deretter trekker et spesielt program grafer, og slik at det vil være mulig å se om lukkemuskelen er intakt, hvilken er dens lengde og hvorvidt den nedre lukketrykk er riktig.

August utfører en intern pH-metry (gjennom nesen av pasienten er plassert på en tynn sonde inn i spiserøret i 24 timer). I løpet av denne tiden kan du spise, drikke, og kameraet spilt om og hvor ofte mageinnholdet er påstått, hvor lang tid det tar, enten det skjer bare om natten, etc ..

Kur for reflux er ikke alltid effektive


I de fleste tilfeller er farmakologisk behandling som brukes, noe som dessverre er en lang og kostbar, og ikke alltid produsere ment efekty.Zdaniem spesialiserte behandlinger som utføres to ganger i løpet av seks måneder, som ikke bedres pasientens tilstand er grunnlaget for å reflektere gjennomføring av operasjoner i august.

Laparoskopisk kirurgi


Behandlingen består av å ta de lege fem små snitt på magen. Da disse hullene er innført laparoscope, minicam og kirurgiske instrumenter. Den operative feltet observeres på skjermen (mye forstørret).

Operasjonen tar sikte på å gjenopprette sphincter effektivitet og makt. Er reparert ved hjelp av fundus.

Når en gastroenterolog


Når du opplever disse symptomene, må du velge fra et besøk til en gastroenterolog:

  • halsbrann, som forekommer i det minste to ganger i uken,
  • alkalisering legemidler du bruker hver dag,
  • svelger med vanskeligheter og smerte,
  • gulping av mat, for det meste om natten når du sover på en flat pute,
  • hyppig heshet, spesielt om morgenen
  • retrosternale brenning og smerte, i tillegg til halsbrann.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lett fordøyelig mat

Diett lett å fordøye
Denne dietten er oftest brukt i sykdommer i fordøyelsessystemet, men spiller en viktig rolle også i forebygging av en rekke sykdommer. Lett fordøyelig diett er en enkel modifikasjon av den grunnleggende ernæring. Det er lett fordøyelig, med mindre det er en ekstra indikasjon kosthold bør gi oss den samme totale mengden energi og næringsstoffer som det er i riktig ernæring av friske mennesker.