Gå til hovedinnhold

Forstoppelse behandling: behandling for tarm

Behandling for tarmhelse


I dag, en enkel, men gir mange helsebehandling. Den har en stor innvirkning på helsen, særlig for avgiftning av kroppen.

Husk! Bare for en dag i uken til en vegetabilsk kosthold. For en dag, avstå fra å spise alt unntatt grønnsaker kokt i lettsaltet vann. Spis så mange grønnsaker å tilfredsstille din sult.

Drikk grønnsaksbuljong krydret med urter (f.eks. tørket merian, spisskummen, timian), og du kan drikke ikke-kullsyreholdig mineralvann, urtete og frukt og grønnsaksjuice.

Den neste dagen, spise vanlig mat som før fasten ... :) Det er hele filosofien.

Hardere versjon av behandling for tannhelsen


Vanskeligere og mer kraftfull versjon er bare for å drikke i løpet av dagen av juice, te og ikke-kullsyreholdig mineralvann (bra!).

Husk! Medisiner bruke en dag i uken og fortsette i flere uker, og behandling av sykdommer, selv et halvt år.

Med denne behandlingen, rense kroppen, hud, oppblåsthet velger å avbestille, du justere krakk, kvitte seg med giftstoffer, er det anbefalt til meg av dårlig fordøyelse, eller for de som er på en diett.

En fordøyelse te fra bladene av valnøtt


Te er anbefalt for fordøyelsesproblemer, hudfarge, med hjerteorm og generell tretthet.

Forberedelse: en mugge kaste 3-4 blader frisk eller tørket valnøtt, legge til litt honning og dampet, dekket, inntil brygge skaffe halm farge.

Dosering: Drikk av dagen 1/2 l infusjon.

Behandlingen varer i 7 dager.

Husk! Valnøtt har en stimulerende virkning og kan brukes i stedet for morgen kaffe.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lett fordøyelig mat

Diett lett å fordøye
Denne dietten er oftest brukt i sykdommer i fordøyelsessystemet, men spiller en viktig rolle også i forebygging av en rekke sykdommer. Lett fordøyelig diett er en enkel modifikasjon av den grunnleggende ernæring. Det er lett fordøyelig, med mindre det er en ekstra indikasjon kosthold bør gi oss den samme totale mengden energi og næringsstoffer som det er i riktig ernæring av friske mennesker.