Gå til hovedinnhold

Fettlever

Hvordan å behandle fettlever?

Fettlever er en sykdom som ikke er behandlet med legemidler. Her må du kjempe fedme, søtsaker og sette til side for fysisk aktivitet.

Det er en sykdom av sivilisasjon, som fremmer fedme, høyt blodtrykk, type 2 diabetes og fedme.

Husk! Foreløpig er fettlever oppdaget selv i tenåringsbarn. Hvis du virkelig bryr seg om det, for å unngå dette ubehaget, du absolutt trenger å holde et øye med vekten din.

Eksperter anbefaler her dietter som er basert på glykemisk indeks GI. De lavere GI matvarer blir spist, jo bedre. Det bør også vite om det faktum at samme produkt kan ha forskjellig glykemisk indeks.

For eksempel er vanlig pasta stekt IG 55 og sammalt al dente, som er tilberedt i halvkokt - kun 40. På den annen side, har lenge kokte gulrøtter IG 85, og rå - bare 30.

Husk! Denne type diett oppfordrer spise sunt.

Hva er fettlever?


De fleste starter til alt fra enkle fettlever, men når det øker volumet av fettvev, så er det en progressiv lever vevsnekrose og inflammasjon.

Husk! Når pasienten ingenting ble gjort, er det organ fibrose, og resultatet skrumplever. Det er en tilstand som er vanskelig å reversere, og kan føre til leverkreft. Stadig oftere hos pasienter med cirrhose i leveren, noe som er forårsaket av fedme og steatose. 

Tester som kreves for fettlever

Nødvendig (dette er den viktigste test) er en ultralyd av magen, men legen bør også ha ytterligere blodkjemi, hvis formål er å kontrollere nivået av leverenzymer: ALT og AST-s-s. Når de er forhøyet, etter utelukkelse av hepatitt B og C - er et signal som allerede har oppstått steatohepatitis.

Er fettlever er reversibel?


Heldigvis har leveren evnen til å regenerere. Bare at pasienten vil endre livsstilen og alt skal være tilbake til det normale.

Selvfølgelig ikke dette skje med en gang, men eg. I løpet av noen måneder, ingen, og forutsatt at det å dumpe overflødig vekt.

Som for narkotika, er det ikke den samme fettlever er ingen effektiv narkotika.

Husk! Meget gode resultater kan bare endre moduser av livet, og vektkontroll.

Pasienten må begrense karbohydrater og fett, men om de beste bakverk glemme. Brønn, vil det være nødvendig fysisk aktivitet. Dette kan være, for eksempel. Walk, men ikke mindre enn to, og fortrinnsvis tre ganger i uken.

Farmakologi anvendes i den alternative, og den starter når de behandles med samtidige sykdommer (f.eks. diabetes eller hypertensjon).

Hva du trenger å huske når fettlever?


Pasienten bør unngå å drikke kalde drikker, fordi den lave temperaturen er årsaken vasokonstriksjon i tarmen, noe som igjen reduserer sekresjonen av galle.

Bør begrense mengden av fett i kosten, fordi deres fordøyelse krever økt utskillelse av galle og tvinger leveren til intensivt arbeid. Derfor gir vi opp fett kjøtt og pølser, sauser og søtsaker med høyt fettinnhold.

Bruk urter i stedet for salt. Vel de påvirker leveren og støtte for sitt arbeid (f.eks. timian, merian, estragon, safran, rosmarin, oregano og spisskummen).

Verdt å spise artisjokker, fordi de stimulerer utskillelsen av galle og urtete å drikke melk tistel - er Selo, som sterkt detoxifies leveren.

Spis sakte, tygge hver bit grundig. Det er virkelig leveren.

Husk! Ikke misbruk av reseptfrie smertestillende og betennelsesdempende, fordi de byrden over leveren, og dette bidrar til sin skade.


Hva han ikke liker vår leveren?


Først av alt, alkohol, søtsaker og overskytende pounds.

Det er derfor du må vurdere:


  • sukker, fordi det overskytende fremmer steatohepatitis (te søtet med honning voldtekt, som inneholder fruktose, og erstatte frisk frukt kaker);
  • leversteatose fremmer overvekt og fedme (farligst er fedme, dvs øl mage - midje enn 94 inches i menn og større enn 80 cm hos kvinner - dette er allerede en grunn til bekymring.);
  • overdreven og langvarig alkohol ødelegger leveren, og konsekvensen er steatose og betennelser og skrumplever, som er permanent og irreversibel skade på leverceller.

Husk! Prosessen med omdannelse av alkoholen til acetaldehyd drenerer leveren

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lett fordøyelig mat

Diett lett å fordøye
Denne dietten er oftest brukt i sykdommer i fordøyelsessystemet, men spiller en viktig rolle også i forebygging av en rekke sykdommer. Lett fordøyelig diett er en enkel modifikasjon av den grunnleggende ernæring. Det er lett fordøyelig, med mindre det er en ekstra indikasjon kosthold bør gi oss den samme totale mengden energi og næringsstoffer som det er i riktig ernæring av friske mennesker.