Gå til hovedinnhold

Dårlig ånde

Enkle måter å dårlig ånde


Årsakene til dårlig ånde kan være mange. Svært ofte dårlig ånde brukket tann feil, feil munnhygiene eller dårlig tilpassede tannproteser.

Husk! Det er nødvendig deretter et besøk til tannlegen som satte umiddelbart diagnostisere og gi råd til hvordan du skal velge tannkrem og tannbørste, og pusse tennene for effektivt å bli kvitt bedervet leftover mat fra tannkjøttet, interdentale mellomrom, hvordan du velger skylle munn og tannkjøtt.

Frukt og grønnsaker i kostholdet ditt


Spis frukt og grønnsaker, fordi de lindre disse symptomene. Top fordøyd enn mellom måltidene.

Husk! Hvis ingen tenner eller diett, må du be din indre. Dårlig ånde er ledsaget av bl.a. betennelse i mandlene, bihuler, reflux og nyresykdom. 

Tannbørste og tråd


Bust bør være kunstig og ikke for hardt. Når børstehodet er for stor - ikke strekke seg etter, og ikke fjerne matrester. Med interdental fjerne dem bare tanntråd, så bruker den hver dag.

Persille for frisk pust


Persille er en kilde til klorofyll, som er kreditert med antiseptiske egenskaper. Du kan tygges rå, lagt til mat eller helle kokende vann. Når brygge przestygnie - skyll munnen. Tilsvarende arbeider koriander og kanel brygge.

Tyggegummi, xylitol, ingefær for frisk pust


Etter måltidet, nå for sukkerfri tyggegummi mynte. Tygging øker mengden av spytt, som beskytter emaljen. I stedet for sukker for å blidgjøre bruk av xylitol (bjørk sukker), som beskytter tennene fra forfall. Du kan også tygge kandisert ingefær.

Husk! Skriv inn din diett for å permanent grønnsaker og frukt (Jelka, gulrøtter, agurker). Opptre som en tannbørste - fjerne rester. Spesielt bemerkelsesverdig er det gulrot, som er en rik kilde til beta-karoten omdannes i leveren til vitamin A. Dette vitamin har en effekt på utskillelsen av spytt beskytter tennene.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lett fordøyelig mat

Diett lett å fordøye
Denne dietten er oftest brukt i sykdommer i fordøyelsessystemet, men spiller en viktig rolle også i forebygging av en rekke sykdommer. Lett fordøyelig diett er en enkel modifikasjon av den grunnleggende ernæring. Det er lett fordøyelig, med mindre det er en ekstra indikasjon kosthold bør gi oss den samme totale mengden energi og næringsstoffer som det er i riktig ernæring av friske mennesker.