Gå til hovedinnhold

Forstoppelse behandling: gurkemeie for forstoppelse

Gurkemeie for oppblåsthet og forstoppelse

Gurkemeie er verdsatt i orientalsk mat anlegget, som er ikke uten grunn kalt livets krydder. Hjelper fordøyelsen, lindrer betennelse i gallegangene og gastritt.

Husk! Gurkemeie ekstrakt funksjonen medikament-komponent for å støtte arbeidet til leveren.

Gurkemeie hever forsiktig smaken av parabolen og gir den en vakker gul farge. Du kan med hell berike hennes innfødte retter. Buljong, stuinger, kjøtt og grønnsaker, omeletter, gryteretter, ris.

Husk! I motsetning til andre krydder gurkemeie kaste på i begynnelsen av matlaging for å få frem sin smak og farge. Bruk den med paprika og pepper, samt styrke sin gunstige effekter.


Te med gurkemeie rhizome - en anti-luft i magen og forstoppelse

Når det ofte erter deg dårlig fordøyelse, forstoppelse og gass trøtt eller har problemer med galleblæren, prøv te med gurkemeie jordstengler. Den er tilgjengelig i urte butikker.

Det er brygget på samme måte som andre medisinske urter - Carnage fem minutter, dekket, med et forhold på 1 ts tørket på et glass med kokende vann. Drikke urtete etter et måltid, tre ganger om dagen.

Husk! Slik behandling kan være gunstig ikke bare for fordøyelsessystemet. Ifølge nyere forskning Gurkemeie har også anti-kreft egenskaper. 


Andre effektive måter for forstoppelse


Svært effektive for forstoppelse er å spise kokte gulrøtter.

Hvordan forberede: ta en kilo gulrøtter og koker det i en liter vann i timen, og deretter blande og spise små porsjoner i løpet av dagen.

Husk! Du kan bare legge til det å smake merian eller litt salt.

En annen enkel måte å drikke to ganger om dagen i en lang periode med naturlig yoghurt (ikke frukt eller skummet). Den beste første måltid Spis en kopp yoghurt og sist.

Spis det i noen form rødbeter, og skal snart glemme hva forstoppelse.

Hvordan forberede: kokte rødbeter tørk på et grovt rivjern, legg en spiseskje olivenolje, krydre med merian og karve skje, litt salt og pepper og tetningsplatene 3 ganger om dagen mellom måltidene.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lett fordøyelig mat

Diett lett å fordøye
Denne dietten er oftest brukt i sykdommer i fordøyelsessystemet, men spiller en viktig rolle også i forebygging av en rekke sykdommer. Lett fordøyelig diett er en enkel modifikasjon av den grunnleggende ernæring. Det er lett fordøyelig, med mindre det er en ekstra indikasjon kosthold bør gi oss den samme totale mengden energi og næringsstoffer som det er i riktig ernæring av friske mennesker.