Gå til hovedinnhold

Forstoppelse barn

Forstoppelse hos barn fører og behandling


Kronisk forstoppelse er en tilstand der tarmen bevegelser er sjeldnere enn en gang hver tredje dag, og konsistensen er vanskelig. Avføring ledsaget av rektal smerte som forårsaker frykt for passerer avføring. Dreven overløp av rest fekal kolon forårsaker magesmerter.

Årsaker til forstoppelse hos barn


Kan være forskjellig. Den vanligste, men inkluderer feil kosthold og livsstil. En diett som fremmer forstoppelse er en dårlig rest og dårlig løselige:


  • noen grønnsaker, frukt, grove brød og inneholder for lite væske, og måltider serveres midlertidig.

Forstoppelse gunstig livsstil: for lite eller deprivasjon av bevegelse (immobilitet), og psykogene lidelser situasjons stress, for eksempel starten av klassene i barnehage eller skole, eller mangelfulle sanitære forhold (f.eks ikke lukkes bokser i barnehage toaletter, mangel på silkepapir for en kort tid på avføring. ).

Forstoppelse også disponere for akutt betennelse i påvente rundt anus, som betennelse i perianal og anal sprekker.

Forstoppelse er også ledsaget av skader på ryggmargen fødselsskader og anus. Det kan også være en metabolsk sykdom, endokrine og genetiske, som i hypotyreose og adrenal cystisk fibrose. De kan også være forårsaket av en svekket psychoneurological i løpet av cerebral parese og mental retardasjon syndromer, for eksempel. I Down syndrom.

Husk! I et friskt barn psykologiske faktorer spiller en betydelig rolle i produksjonen av forstoppelse. Disse inkluderer unormal hygiene trening: for tidlig, eller knyttet til ubehagelige følelser for barnet, sprengningsarbeid på potte, samt bevisst tilbakeholdelse barnets avføring (avførings) for lange perioder borte fra hjemmet.

Avføring refleks kan også bli svekket av den langsiktige, dårlig kosthold dårlig rest, en utilstrekkelig mengde væske og trafikkjegler misbruk.

Husk! Ved siden av den virkelige forstoppelse, kan forstoppelse også oppstå påstått som oppstår som et resultat av for lite mat (baby sultet).


Behandling av forstoppelse i et barn


Først av alt krever anerkjennelse av årsaken. Det første trinnet er vanligvis en endring av kosthold og livsstil, og i tråd med anbefalingene fra leger, bruk av narkotika som tillater riktig tømming av tarm og avkastningen av fysiologisk refleks avføring.

Husk! I sjeldne tilfeller er anatomisk kirurgisk behandling er nødvendig.

Som i mange andre områder av sykdomsforebygging, er det viktig å hindre at opprettholdelse av forstoppelse. Krakk barn, bør førskole og skole også være fra tid til annen besøk av sine foreldre.

Deretter kan du observere uregelmessigheter:


  • konsistens for hardt;
  • slim;
  • friskt blod;
  • ufordøyde matrester, og selv parasitter (rundormer, pinworms og bendelorm fragmenter).

Derfor, den såkalte gammel stil toaletter. stativer er å foretrekke, fra et helsemessig synspunkt, fordi avføringen stopper på sokkelen, ikke faller rett til kloakk, slik tilfellet er i sedesach ny type.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lett fordøyelig mat

Diett lett å fordøye
Denne dietten er oftest brukt i sykdommer i fordøyelsessystemet, men spiller en viktig rolle også i forebygging av en rekke sykdommer. Lett fordøyelig diett er en enkel modifikasjon av den grunnleggende ernæring. Det er lett fordøyelig, med mindre det er en ekstra indikasjon kosthold bør gi oss den samme totale mengden energi og næringsstoffer som det er i riktig ernæring av friske mennesker.