Gå til hovedinnhold

Innlegg

Viser innlegg fra desember, 2014

Lever og alkohol

Er alkohol skader leveren? Alkohol, selvfølgelig, lindrer villmann, men du kan ikke spise det for ofte og i store mengder. Det bør også ta jevnlige pauser i hver av berusende brennevin og ta preparater som inneholder silymarin, f.eks. Milk Thistle.

Rense leveren del 6

Leveren rensing av Nieumywakin
Velg fire dager slik at renhold sto for lørdag og søndag. 3 dager i forveien, gå på en diett og vegetarisk protein-fri te Bile.

På denne tiden, er det ønskelig å drikke så mye eplejuice eller spise sure eple varianter.

Hva hjelper mot fyllesyke?

Hva vil hjelpe til "nyttårsaften fyllesyke"?
Effektene av den neste dag syndrom, som oppstår etter å ha drukket alkohol, kan du minimere når du forbereder for en all-night party. Først av alt, før Rum moro, spise næringsrik parabolen. Ganske feit og full av mat bremser effekten av alkohol og akselererer sin statsborgerskap. Og dermed kan du forvente mindre hodepine og andre plager.

Vondt i leveren

De beste måtene å avlaste leverenLeveren som fabrikken arbeider hardt for deg: omdanner mat til energi og materialer, som er nødvendig for livet, renser kroppen for giftstoffer, lagrer vitaminer og mineraler.

Overspising

5 effektive måter å overspising Det er normalt at etter å ha spist et solid måltid og en veldig fett fordøyelsesbesvær oppstår. Det er vanskelig å ignorere symptomer, fordi det er en følelse av fylde og tetthet i min mage, halsbrann, kvalme, oppblåsthet og raping.

Kolesterol HDL

Hvordan å øke gode kolesterolet?
Kolesterol, så ingen, men vi vet alle at det er farlig. Sin overskytende kan tette blodårene og derfor personer med hyperkolesterolemi (høyt kolesterol over 200 mg / dL) bør spise mer grønnsaker, frukt, og unngå fett kjøtt og pølser, oster gul, mold, bearbeidet ost, egg, smør og fløte.

Rense kroppen: rensing av solsikkeolje

Rensing av legemet ved en sugesolsikkeolje
Det er en av de mest opprinnelige rensemetoder og behandling av kroppen, som er basert på det faktum at en av funksjonene av kjertlene i munnhulen består av utskillelse av avfallsprodukter fra blodet. Vår spytt er basisk. Mengden av blod som passerer gjennom pakkboksen under suging eller tygging øker 3-4 ganger, og det er en form for hele blodoverføring gjennom "filter" og dens rensing.

Forstoppelse behandling: effektiv måte

Hvor raskt fjerne forstoppelse?
Disse tastene vil tjene deg både for rask fjerning av hindringer på her og nå, og for å bli kvitt dem på lang sikt.

Rense kroppen: rensing sitron

Rensing kroppen av sitronRensing sitron utføres for å stimulere produksjonen av galle og fjerning fra kroppen av urinsyre. Sitron er en av de sterkeste løsemidler og avgiftning skapt av naturen selv. I begynnelsen oppløser den innskudd og deretter regenererer.

Candida behandling

Hvordan bli kvitt soppen Candida?
Hva tror du, for å gi en vanskelig tid siden sopp?
Spesielt at, i henhold til undersøkelse av den private Rice University i Houston (USA), i større eller mindre grad, så mange som 70% av befolkningen som er infisert med det.

Tips mot halsbrann

Hvordan man skal håndtere med halsbrann?Halsbrann - ubehagelig brennende følelse i spiserøret .... Dette føler seg trygg, og du er kjent - men du kan bekjempe ham. Lær enkle måter å bli kvitt smertene ...

Forstoppelse behandling: hva du skal spise og drikke?

Hva du skal spise og drikke for å unngå forstoppelse? Hvis forstoppelse er duplisert, kan det ikke undervurderes. Om forstoppelse oppstår når avføring skjer mindre enn tre ganger i uken. Årsaken er dårlig muskelsammentrekninger i tykktarmen. De bremse bevegelsen av avføring når det kommer til rektum. Vanligvis er ledsaget av magesmerter og oppblåsthet. Dette er et resultat av for lat tarmen.

Fordøyelsesproblemer

Hva du skal ta med problemer med fordøyelsen?
Ofte, etter å ha spist et måltid føler magesmerter? Dette er ledsaget av en følelse av å spre, klage oppblåsthet?  Denne fordøyelsessystemet (spesielt tarmen), så reagerer altfor fettete og mettende måltider, og karakteristiske elting høyre side av magen kan være et symptom på leveren er overbelastet.

Oppblåst mage

Oppblåst mage - årsaker og hvordan du kan hindre dem?Oppblåst mage - hyppige mage symptomer som oppstår når enteriske innsamlings væsker og gasser ikke ønsker å fortsette å bevege seg gjennom mage-tarmkanalen. De forårsaker en ubehagelig følelse av fylde og spre mage mens bredere midje.