Gå til hovedinnhold

Innlegg

Viser innlegg fra november, 2014

Rense leveren del 3

En eldgammel metode for behandling av lever
Grundig vask 10 kg av svart reddik (også fjerne ulike skader) og allernådigst gjennom en kjøttkvern sammen med huden. Du kan også bruke en juicer eller trykk. Klem saften.

Hvordan regne ut BMI?

BMI (Body Mass Index)
BMI (. Dvs Body Mass Index - BMI) er den mest brukte indikator som bestemmer riktig vekt. Det er en rekke indikatorer, men BMI er ansett å være den mest praktiske og er beregnet på samme måte for menn og kvinner.

Rense leveren del 2

Leveren rensing havre
Det er en gammel oppskrift for rensing leveren, som kommer fra Ural og er konstruert for de mest gjenstridige folk som ønsker å være "sterilt ren". Innskudd i ledd, sand, steiner i lever, nyre, milt, bukspyttkjertel, lymfeknuter - alle forlate kroppen din ...

Tykktarmskreft

Som ikke true kolorektal kreft?

Hvorfor er kreft i tykktarmen blir så vanlig problem?
Jeg tror alle som er interessert i sunt kosthold. Sunn mat er bare logisk, og hvis vi ønsker å unngå sykdommer og plager. Men knapt noen bryr seg om sunn avføring. Det antas at fjerning av ufordøyd avfall og biprodukter fra forbrenningen er en automatisk prosess uten nødsituasjon.

Tarmproblemer

Døden begynner i tette tarmen
- Sjeldne avføring (forstoppelse) fører til opphopning av giftige fraksjoner av rotting mat og fecal innskudd - advarer Dr. Jensen, forfatter av mange bøker om helse av mage-tarmkanalen.