Gå til hovedinnhold

Vondt i leveren

De beste måtene å avlaste leveren

Leveren som fabrikken arbeider hardt for deg: omdanner mat til energi og materialer, som er nødvendig for livet, renser kroppen for giftstoffer, lagrer vitaminer og mineraler.

Husk! Leveren din hver dag er eksponert for ulike belastninger, som er vanskelig å fordøye på grunn av diett eller medisiner. Heldigvis kan takket være noen enkle regler hjelpe henne komme seg.


Hvordan forbedre leveren?


Hvis du ønsker å forbedre leverfunksjonen og raskere fjerning av giftstoffer fra kroppen - slå til kostholdet ditt så mange frukter og grønnsaker, som vil gi deg verdifulle antioksidanter. De beskytter leveren fra skadelige stoffer.

Sunne cocktails til leveren


For to uker drikke til frokost (eller i løpet av dagen i tre porsjoner) cocktail med gulrøtter, agurker og rødbeter (rødbeter er kilden til betain - en kraftig antioksidant som "feier" av giftstoffer).

Forberedelse: mos 4 gulrøtter, rødbeter og liten medium agurk. Med hjelp av et tynt gasbind presse så mye juice dem og bland godt.

Husk! For best resultat, gjenta behandlingen hver 3. måned.

I tillegg drikker opp hver 2,5 liter vann med sitron eller en skvett tranebærjuice. De inneholder mye vitamin C, som hjelper nøytralisere behandlet i leveren skadelige stoffer, f.eks. tungmetaller i enkelte produkter.

Husk! Leversunneste retter som du koker i en liten mengde vann eller damp. Den enkleste dampbåt er ikke dyrt. Den har form av en sil av plast som legges ut i potten.


Bevegelsen bidrar også leveren

Vektøkning er en trussel mot leveren: spesielt når mobben avsettes på magen. I de celler som deretter samle fettsyrer. Leveren fungerer tregere og mindre oppfyller oppgaver.

Husk! Selv en 20-minutters daglig spasertur eller morgen trening med vinduet åpent (bukking, signering oss selv stretching, knebøy) forbedre funksjon av leveren.

Når du gå raskt, er pulsen stiger og mer blod pumpes gjennom kroppen, og det gjør at leveren mer raskt fjerne giftstoffer fra kroppen. Øve brenne kalorier og hindre fettlever syndrom.

Terapeutisk infusjon av melk tistel


Urtete å hjelpe deg lindre smerten. Nippe det i stedet for den vanlige svart te eller kaffe, som bæres av leveren.

Leveren fungerer best frø ekstrakt av melk tistel, som inneholder silymarin, et stoff som hjelper i dannelsen av galle og anti-inflammatorisk, og også gjør leveren celler regenerere raskere.

Forberedelse: 2 ts hakket tistel helle et glass vann. Brygge ca 10 minutter. Drink etter middagen.

Husk! Måle melk tistel varsel etter ca 2 uker. For behandling skal være effektiv, bør brukes i en måned.

Det bør også legges til rettene: merian, spisskummen, timian, mynte (frisk eller tørket). slik at det er lettere å fordøye mat. Husk også at misbruk av narkotika, herunder antipyretika, analgetika (paracetamol, aspirin) skader leveren.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lett fordøyelig mat

Diett lett å fordøye
Denne dietten er oftest brukt i sykdommer i fordøyelsessystemet, men spiller en viktig rolle også i forebygging av en rekke sykdommer. Lett fordøyelig diett er en enkel modifikasjon av den grunnleggende ernæring. Det er lett fordøyelig, med mindre det er en ekstra indikasjon kosthold bør gi oss den samme totale mengden energi og næringsstoffer som det er i riktig ernæring av friske mennesker.