Gå til hovedinnhold

Vann med sitron

Sitronsaft for å starte dagen

Starter dagen et glass sitronsaft fortynnet med kullsyreholdig mineralvann samtidig gjenopplive fordøyelsen og styrke ditt immunforsvar.

Sitroner er en kilde til bioflavonoider, en gruppe av immunforsterkende ingredienser ved å beskytte cellene mot miljøgifter. På overflaten av membranen i hver celle er mikroskopiske steder hvor de kan "parkere" urenheter, toksiner eller patogener og gradvis bite gjennom cellemembranen.

Husk! Når bioflavonoider vil finne sted før disse giftstoffene vil ha en "park". Bioflavonoider har også en innvirkning på kolesterolet, noe som begrenser dens evne til å danne aterosklerotisk plakk i blodårene og redusere dannelsen av mikroskopiske blodpropper i arteriene som kan føre til hjerteinfarkt og slag. Studien viste at å spise store mengder av bioflavonoider sjeldnere årsaker kollaps på hjerte- og karsykdommer.


Sitronsaft gjenoppretter den syre-base-balansen i kroppen

Sitronsaft er en utmerket måte å gjenopprette den syre-base-balansen i kroppen. Starter hver dag med faste drikker ferskpresset sitronsaft, eller legge den til te, salat dressing (eddik i stedet), eller når baking og matlaging vil hjelpe kroppen med å opprettholde indre balanse pH oppmuntre en vennlig bakterier, ikke virus og sykdomsfremkallende bakterier vokser i surere miljø.

Husk! Bruker eple cider eddik er en flott måte å øke alkaliteten av kroppen, men sitron smaken er mye bedre :) 


Drikk med frisk sitronsaft


For å få den friske saften av en sitron, presse saften inn i en stor kopp av en sitron, tilsett 300 ml rent, varmt vann og tilsett 1 ts lønnesirup etter smak. Rør og drikke umiddelbart.

Husk! Den optimale tid til å drikke sitronsaft er omtrent femten minutter før frokost på tom mage. 

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lett fordøyelig mat

Diett lett å fordøye
Denne dietten er oftest brukt i sykdommer i fordøyelsessystemet, men spiller en viktig rolle også i forebygging av en rekke sykdommer. Lett fordøyelig diett er en enkel modifikasjon av den grunnleggende ernæring. Det er lett fordøyelig, med mindre det er en ekstra indikasjon kosthold bør gi oss den samme totale mengden energi og næringsstoffer som det er i riktig ernæring av friske mennesker.