Gå til hovedinnhold

Rense leveren del 6

Leveren rensing av Nieumywakin


Velg fire dager slik at renhold sto for lørdag og søndag. 3 dager i forveien, gå på en diett og vegetarisk protein-fri te Bile.

På denne tiden, er det ønskelig å drikke så mye eplejuice eller spise sure eple varianter.

Utføre daglig klyster. På den fjerde dagen på 15,00 2 tabletter bør tas for å bedre måle flyten av galle. Forberede en 100-150 ml olivenolje eller raffinert olje.

Hvis du kan, ta 100 ml juice fra en sitron, blåbær, tyttebær, tranebær, men du kan begrense deg til den samme sitron. Ta to kopper og bland alt.

Hvis du bare har en sitron, kutt den i biter og lå ved siden av glasset.

Når vedta blandingen ganger vises syk. For å unngå dette, mos hvitløk fedd og plasseres i lukket krukke. Om nødvendig, hvitløk lukt, og alle pass.

Kl 18.00 ta medisin 2 tabletter "No-spa."

Hvis du har høyt eller lavt blodtrykk, en tablett godta "No-spa" eller avbryte den på grunn av sin vasodilaterende egenskaper. Fordi leveren rensing foregår inne i et stort tap av vevsvæsker i avføringen, bør du drikke varm te med honning og sitron, og decoctions av tørket frukt og rosiner.

Om 18.30 motta bath (15 minutter) og en god varm opp.

Forberede sengen og både løgn på 19,00 ved å plassere en varmekilde (varmeflaske) i leveren området, på høyre side rundt ribbeina. Drikk bland forsiktig oppvarmet i 10-15 minutter, for to svinger (noen er i stand til å drikke alt på en gang), tidligere forvirring.

Husk! Under behandlingen, er det best å ikke gå.

Etter 3-8 timer kan det være smerter i høyre ribben. I dette tilfellet, ta medisinen igjen to tabletter en bedre måle flyten av galle og 1-2 tabletter "No-spa", ligge i badekaret, og varmet opp for en time og deretter hoppe eller pek hælene, stående på tærne.

Igjen satt til sengs. I morgen vil du føler behov for å gå på toalettet. Den neste dagen, enten kom steiner, middag utføre vanlig klyster. Det kan være en kortvarig svakhet.

Om 15.00 eller 16.00, gjenta alt, eller gjøre en annen rengjøring.

Denne fremgangsmåte må gjentas etter en måned, og eventuelt på nytt for en annen måned, men ikke mer enn tre ganger på rad. Da trenger jeg å gjøre det 1-2 ganger i året.

Er rensing av leveren ved denne metoden er trygt?


Husk! Inntak av 200 ml olje eller flere av den store belastning på leveren, kardiovaskulære og respiratoriske sekret som kan føre til uforutsigelige prosesser.

Hvis du har mer enn 40 år, eller enda mer enn 50 år, skal forbruket av vegetabilsk olje bli redusert til 100 ml.

Bland det med 100 g biokefiru eller surmelk, varme opp, rør og drikke, og du vil ikke føle deg enda drikke olje. Denne mengde olje fra kefir letter prosessen med rensing leveren, uten at belastningen av de enkelte kroppssystemer. Det bør også være oppmerksom på at jo flere år du har, jo mindre varme for å bli varmere (varmeflaske).


Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lett fordøyelig mat

Diett lett å fordøye
Denne dietten er oftest brukt i sykdommer i fordøyelsessystemet, men spiller en viktig rolle også i forebygging av en rekke sykdommer. Lett fordøyelig diett er en enkel modifikasjon av den grunnleggende ernæring. Det er lett fordøyelig, med mindre det er en ekstra indikasjon kosthold bør gi oss den samme totale mengden energi og næringsstoffer som det er i riktig ernæring av friske mennesker.