Gå til hovedinnhold

Rense kroppen: tibetansk metode

Tibetansk metode for rensing av kroppen


Rensingen av legemet passer meget godt for faste. Bør påføres minst to ganger i året.

Under behandlingen, organer som mage, lever, bukspyttkjertel og galleblæren hvile og tykktarm (den siste delen av tykktarmen) støter ut alle dens innhold og ytterligere forurensninger som ble avsatt på veggene, og henfallsprosessene som skjedde, mens forgifte hele kroppen .

Husk! Under behandlingen en sult diett, kroppen din perfekt rens, fordi når det er fratatt mat begynner å trekke fra sine egne vev stoffer som er nødvendige for jobben. Først utartet cellene er fortært, innskudd, som er en av årsakene til aldring, og deretter lagrer fett.

Selvfølgelig må denne behandlingen utføres med hodet og den ideelle løsningen ville være her tibetansk diett rensing. Og at det vil bli diskutert i dag :)

Hvordan du utfører tibetanske rensing behandlinger?


Før du starter dietten du må nødvendigvis være avføring, eller rense kolon av fekal steiner og bensintanker . For dette formål, bruk av urtete avføringsmiddel (f.eks senna).

Husk! Noen dager før behandling melde fra kjøtt og tunge retter som ble liggende i tarmen.

Tibetansk diett behandlingen bør vare 5-8 dager, der daglig forbereder frisk avkok av følgende komponenter:

  • 3 skrelte løk;
  • en pære svart borrelås;
  • 3 persille (root);
  • en pære selleri;
  • 2 nå med de grønne delene.
Forberedelse: koke en time i 2,5 liter vann, uten salt.

Husk! Bare for å bli skrellet løk, og resten grundig vasket.

Separat koker 1 kg poteter i 1 liter vann.

Deretter kobler de to decoctions og tilsett litt vann, slik at du kom ut 3,5 l (som en del av den fordampe).

Til brygge, kan du legge til krydder:

  • salt, timian, karve og merian (ingen andre, fordi de kan føre til væskeansamlinger i kroppen).

I tillegg til det så forberedt avkok kan drikke fortsatt vann i noen mengder.

Avkok vil gi deg med å gi de nødvendige næringsstoffer som vil gi deg riktig funksjon av kroppen i løpet av denne perioden.

Husk! Etter behandlingen i noen dager ikke spiser for tunge retter til fordøyelsessystemet ikke har lidd et sjokk - spise grønnsaker, frukt, frokostblandinger, meieriprodukter, og deretter gå inn i kjøtt og fisk.

Gjennom bruk av den tibetanske diett rense kroppen din, bli kvitt forstoppelse, gir du kroppen med mineraler. Du kan brukes profylaktisk for helse og skjønnhet to ganger i året. Etter denne behandlingen vil du føle en bølge av energi, vil huden din bli yngre og få et vakkert utseende og miste noen få pounds.

Husk! Det bør ikke brukes sammen med insulinavhengig diabetes, kroppen utmattelse og akutt.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lett fordøyelig mat

Diett lett å fordøye
Denne dietten er oftest brukt i sykdommer i fordøyelsessystemet, men spiller en viktig rolle også i forebygging av en rekke sykdommer. Lett fordøyelig diett er en enkel modifikasjon av den grunnleggende ernæring. Det er lett fordøyelig, med mindre det er en ekstra indikasjon kosthold bør gi oss den samme totale mengden energi og næringsstoffer som det er i riktig ernæring av friske mennesker.