Gå til hovedinnhold

Rense kroppen: rensing av solsikkeolje

Rensing av legemet ved en sugesolsikkeolje


Det er en av de mest opprinnelige rensemetoder og behandling av kroppen, som er basert på det faktum at en av funksjonene av kjertlene i munnhulen består av utskillelse av avfallsprodukter fra blodet. Vår spytt er basisk. Mengden av blod som passerer gjennom pakkboksen under suging eller tygging øker 3-4 ganger, og det er en form for hele blodoverføring gjennom "filter" og dens rensing.

En solsikkeolje i dette tilfellet er et absorberende materiale som binder skadelige, og det som er nødvendig for kroppen.

Solsikkeolje rensing behandling


Komme inn i munnen ren solsikkeolje og bestått den mellom tennene, holde den like foran munnen. Tid for å holde oljen i munnen (suger) bestemmes i 15-20 minutter ved den samme prosedyren.

Bruke opp til tre ganger om dagen, og utføre kirurgi i sittende stilling.

Ved begynnelsen av olje tykkere og endrer farge og tekstur, blir sjelden, og fargen ligner melk. Etter operasjonen, til alt du har spyttet ut oljeinnholdet, fordi den inneholder en sterk konsentrasjon av giftstoffer som skilles ut fra kroppen.

Skyll munnen med vann flere ganger, kan du spytte ut.

Husk! Hvis regurgitated oljeinnhold på giftstoffer, vil fortsette å ha en gul farve, er en behandling som strekker seg i ytterligere 5 minutter.

Som med en hvilken som helst renseprosess av kroppen, en del av toksinet inn i blodet, og det er utvist av den naturlige, vil det føre til ubehag, slik som:

  • kvalme, hodepine, svimmelhet og til og med - som i enhver forgiftning.

Husk! Absolutt du ikke kan stoppe behandlingen, fordi sammen med ytterligere rensing av giftstoffer vil bli mindre og ubehagelige opplevelser forsvinner.

Resultatene av behandlingen er ofte følt etter et par dager. Med kroniske sykdommer, vil langvarig behandlingsperioden vare i mange måneder - men alltid være effektive.

Under sugelegemet er frigjort av skadelige bakterier, toksiner, surhet, aktiverer og normaliserer metabolisme.


Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lett fordøyelig mat

Diett lett å fordøye
Denne dietten er oftest brukt i sykdommer i fordøyelsessystemet, men spiller en viktig rolle også i forebygging av en rekke sykdommer. Lett fordøyelig diett er en enkel modifikasjon av den grunnleggende ernæring. Det er lett fordøyelig, med mindre det er en ekstra indikasjon kosthold bør gi oss den samme totale mengden energi og næringsstoffer som det er i riktig ernæring av friske mennesker.