Gå til hovedinnhold

Rense kroppen: naturlig tarm rensing

Hvordan du enkelt kan rengjøre tarmen?

Naturlig rettsmidler for å tømme tarmen forårsaker mekanisk inkluderer milde metoder som fremmer regenerering av intestinal også.

Disse inkluderer fiber som finnes i grønnsaker, hvetekli og linfrø, og ytterligere vegetabilske oljer, samt i fiken, plommer og andre steinfruktoljer som er avsatt på tarmen og dermed tillate fri flyt av mat i mage-tarmkanalen. Klyster til å flytende avføring.

Husk! Regelmessig inntak av frukt og grønnsaker også fungerer som et avføringsmiddel, fordi med dem inn i kroppen vegetabilske fibre. De forbedre og forenkle intestinal rensing. Spise en leder av salat, salater og økte mengder av kokte grønnsaker og frukt vil hjelpe i renseseksjonen, der maten går.

Hva frukt og grønnsaker er en rik kilde til fiber?


Grønnsaker:

  • aubergine, rødbeter, gulrøtter, kjørvel, kål, gresskar, spinat, poteter, purre, tomater, rabarbra.

Frukt:

  • aprikoser, mandler, kirsebær, fiken, bringebær, rips, meloner, bjørnebær, appelsiner, fersken, plommer. 

Mos med tarm rensing fiber


Ta noen friske grønnsaker, velge den mest verdifulle:

1-2 poteter, skåret i små terninger putre over et par, kan du også lage en puré. Krydre dem med urter: rosmarin, basilikum, persille, salvie, som vil være en stimulans for fordøyelseskjertler og desinfisere tarmen.

Papke av fiber du spiser etter hvert måltid eller det kan være den viktigste mat i kosten i flere dager.

Husk! Hvis du lider av gastritt eller inflammatorisk tarmsykdom, kan du ikke spise rå fiber, fordi du kan føle deg tung, komprimering smerte. I dette tilfellet, spise frukt og grønnsaker over tilberedes.

Tørkede fiken for tarmtømming


Denne milde og effektive avføringsmiddel. Før spising dyppe dem i 12 timer i et glass vann, så du kan spise, og vannet fra tørket drikke på tom mage eller før leggetid. Det samme skal være tørket plommer.

Linfrø for tarmtømming


Fungerer som hvetekli. Forbedrer tarmfunksjonen og på grunn av det høye oljeinnhold som gjør det lett å bevege maten i mage-tarmkanalen. Mer genial enn kli. Retter legg 1-2 teskjeer knuste korn eller hele linfrø. Du kan også suge før du drikker vannet.

Felles Geitvedslekten bark for tarmtømming

Det fungerer forsiktig og av den grunn er ikke veldig effektivt avføringsmiddel. Induserer også utskillelsen av galle stimulerende virkning på leveren.

Bruken av tabletter i henhold til legens instruksjoner, brygge - 15-30 dråper 3 ganger om dagen eller i kveld når 50 dråper.

Vill merian for tarmtømming


Det er også et mildt avførende, stimulerer sekresjonen av galle. Det anbefales å convalescents, eldre mennesker og barn.

Utarbeidelse av infusjon: 20g av blader Brew for et minutt i vannet, drikk 2-3 glass om dagen.

Senes for tarmtømming


Veldig sterk avføringsmiddel. Irriterende og øker intestinal.

Husk! Det er ikke anbefalt under svangerskapet, samt betennelse i mage-tarmkanalen.

Infusjon: 2-5 teskjeer helle et glass vann, trekke i 10 minutter.

Blandingen av 25 dråper pr dag, fortrinnsvis om kvelden.


Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lett fordøyelig mat

Diett lett å fordøye
Denne dietten er oftest brukt i sykdommer i fordøyelsessystemet, men spiller en viktig rolle også i forebygging av en rekke sykdommer. Lett fordøyelig diett er en enkel modifikasjon av den grunnleggende ernæring. Det er lett fordøyelig, med mindre det er en ekstra indikasjon kosthold bør gi oss den samme totale mengden energi og næringsstoffer som det er i riktig ernæring av friske mennesker.