Gå til hovedinnhold

Rense kroppen: gulrot diett

Gulrot diett

Gulrota har anti parasittiske, anti-diabetiker, relaxant, senker kolesterolet og regulerer fordøyelsen. Det er en rik kilde til vitaminer og mineraler. Øker motstanden og elastisiteten i huden og slimhinnene.

Frukten er et vanndrivende, for oppblåsthet og diastolisk koronarårene i hjertet.

Gulrota har sin søknad i fordøyelsessykdommer hos spedbarn og barn, underernæring, anemi, betennelse i huden, metabolske sykdommer, betennelse i urinveiene mot pinworms og glistom, i begynnelsen av diabetes og aterosklerose. Gulrot frukt ekstrakter anbefales alternativ i koronarsykdom.

Husk! Svovelforbindelser, som er inneholdt i gulrøtter stimulere bakterievekst regulerende gastrointestinale flora. Gulrøtter er et godt middel for forstoppelse og marchwianka brukes til diaré hos barn. Gulrot rot kan anvendes ved behandling av inflammatorisk tarmsykdom. Gulrot er spesielt anbefalt for de eldre. Gunstig effekt på mage- og tarmkanalen, forbedrer tarmfunksjonen og fjerner forstoppelse.

Gulrøtter av pektin innhold og andre forbindelser er også antiaterosklerotiske effekt, senker kolesterol og blodlipider, cellulose som finnes i gulrota fremmer utskillelsen av kolesterol fra kroppen. Takket være tilstedeværelse av flavonoider gulrot fatet krampeløsende, inkludert koronar fartøy, noe som er grunnen til at det er anbefalt for behandling av koronar hjertesykdom og arteriosklerose.

Hvordan gjennomføre en ett-dagers diett gulrot?

Finnes i gulrøtter beta-karoten (provitamin A) gjør kosthold vil ikke bare hjelpe deg i å bli kvitt ekstra pounds, men takket være henne og odtrujesz rense kroppen, vil forbedre utseendet på hud, hår og negler.

Husk! Du kan bruke gulrot diett en gang i uken.

I løpet av dagen spise 1,5 kg gulrøtter i 5-7 porsjoner. For hver servering, tilsett litt smør eller melk. Jeg kan knaske på rå, rist på et rivjern og smak til med sitronsaft, dryss med urter (og (persille, dill, basilikum), stek i litt fett, lage mat.

Husk! Under en diett du trenger å drikke to liter ekstra gulrot juice (ferskpresset) + 5 glass fortsatt mineralvann eller frukt te.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lett fordøyelig mat

Diett lett å fordøye
Denne dietten er oftest brukt i sykdommer i fordøyelsessystemet, men spiller en viktig rolle også i forebygging av en rekke sykdommer. Lett fordøyelig diett er en enkel modifikasjon av den grunnleggende ernæring. Det er lett fordøyelig, med mindre det er en ekstra indikasjon kosthold bør gi oss den samme totale mengden energi og næringsstoffer som det er i riktig ernæring av friske mennesker.