Gå til hovedinnhold

Overspising

5 effektive måter å overspising

Det er normalt at etter å ha spist et solid måltid og en veldig fett fordøyelsesbesvær oppstår. Det er vanskelig å ignorere symptomer, fordi det er en følelse av fylde og tetthet i min mage, halsbrann, kvalme, oppblåsthet og raping.

Fordøyelsessystemet gi oss beskjed slik at de ikke kan takle mengden av mat fordøyelsen. Magen er overbelastet og tvunget til å jobbe hardt for leveren og bukspyttkjertelen.

Husk! Symptomene vises overspising til tre timer etter et tungt måltid og gå når vi drikker en pille eller urtete forbedrer fordøyelsen. Men hvis symptomene vedvarer, vedvare i lang tid eller bli verre, kan det være et alvorlig problem. Det er da også oppkast, tap av appetitt og vekttap.

Dette kan være et tegn på problemer med bukspyttkjertelen, galleblære eller magen (f.eks. Magesår) og da er det nødvendig å oppsøke lege.

Husk! Når problemene vedvarer, kan det være lurt å gjøre forskning. Legen din kan ta gastroskopi, som vil vurdere tilstanden i spiserøret, magesekken og tolvfingertarmen, og ultralyd av magen, slik at du kan se hvordan den lever og bukspyttkjertel.


Cola uten blemmer på en urolig mage


Det kan være nyttig for mageproblemer, fordi Colas inneholder fosforsyre derivater som forbedrer fordøyelsen.

Husk! Men ikke drikker kullsyreholdig drikke umiddelbart etter åpning av flasken eller kan, fordi tillegg av "bobler" kan også forverre magesmerter.

Top Hell litt coli til en liten pott og forsiktig varme opp. Så raskt unnslippe fra karbondioksyd.

Gå for mage plager


Dette er den enkleste måten å bli kvitt mageproblemer. Ta minst for en kort tur, for en plass ved bordet i timevis kan forverre symptomene på dårlig fordøyelse, for eksempel. Halsbrann. Mens du går, må du huske å trekke luft dypt. Hvert åndedrag vil forlate membranen, noe som reduserer trykket på magen.

Spisskummen på ubehag i magen

Legg det til maten, men du kan forberede en spesiell blanding av:

  • 10 g av bakken spisskummen, tilsett 100 g honning og spise en skje etter måltider.

Hjelpe halsbrann og drikker et halvt glass melk og spise en kjeks. Melk nøytralisert med saltsyre i magesekken, og det tørre brød absorberer overskudd som en svamp. Magesyre er nøytralisert og forsvinner brenner i spiserøret.

Te for urolig mage


Brygge te med mynte eller fennikel, som hjelper med mageproblemer. Selv drikke av en kopp varm brygg stimulerer sekresjon av magesaft og reduserer spenningen til gastrointestinal glatt muskulatur.

Husk! Takket vedvarer oppblåsthet og ubehagelig følelse av fylde i magen.

Te med fennikel stimulerer også leveren tungt å bære, festlig mat.

Forberedelser til mage plager


Alltid på hånden bør ha forberedelser for å redusere symptomene på mageproblemer. Også nyttige tiltak som hjelper når du har en oppblåst mage spise .. Den førstehjelpsutstyr bør også være narkotika som bringer lindring når du er ute for å få diaré.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lett fordøyelig mat

Diett lett å fordøye
Denne dietten er oftest brukt i sykdommer i fordøyelsessystemet, men spiller en viktig rolle også i forebygging av en rekke sykdommer. Lett fordøyelig diett er en enkel modifikasjon av den grunnleggende ernæring. Det er lett fordøyelig, med mindre det er en ekstra indikasjon kosthold bør gi oss den samme totale mengden energi og næringsstoffer som det er i riktig ernæring av friske mennesker.