Gå til hovedinnhold

Kolesterol mat

Produkter senke kolesterolet


Arterie av en ung, sunn mann ser ut som følger:

et slikt rør med glatte vegger og et stort tverrsnitt, og blodet strømmer gjennom henne som en torrent, og gir for den enkelte vev og organer av oksygen og essensielle produkter.

Dessverre, i løpet av årene, arterier ser verre.

Hvordan å rense arteriene?

Tilstanden av arteriene påvirker ikke bare tiden utløper, men også fett kosthold, røyking, stress og mangel på fysisk aktivitet.

Alt dette gjør arterie mister elastisitet og blir smalere, i tillegg til sine vegg plakk er avsatt - overflødig kolesterol som kommer fra et dårlig kosthold.

Husk! Dersom konsentrasjonen av kolesterol i blodet overstiger 200 mg / dl, betyr det at så snart du trenger for å bli redusert.


Hva er plakk?


De er oftest oppdaget på veggen av abdominalaorta forresten under abdominal ultralyd eller røntgen gjennomgang av buken.

De er et resultat av avsetning av kolesterol og dermed aterosklerose. Slike endringer gir ikke smerte.

Husk! Det bør utføre lipider, dvs. studiet av kolesterolet, HDL og LDL kolesterol og triglyseridnivåer, og røykere bør slutte å røyke så snart som mulig og ikke tillate å være overvektig.

Særlig bør det ta vare på mennesker med diabetes og høyt blodtrykk.

Fennikel på kolesterol


Forberedelse: glass bakken fennikel frø og 2 ss strimlet valerian rot helle i en krukke og legge til to kopper flytende honning, en liter kokende vann og rør forsiktig.

La stå i noen få dager krukke.

Deretter Sil og sil over i flasker.

Dosering: drikke en skje tre ganger om dagen.

Honning på kolesterol


Forberedelse: 10 store unpeeled sitron dybden i 15 minutter i kokende vann. Deretter tverrsnittet av en sitron og presse saften ut av dem, legge ett kg honning lime hvitløk pærer, og 10 gikk gjennom den knuste.

Bland godt og la stå i 10-14 dager på et kjølig sted.

Dosering: klar til å drikke en trylledrikk 4 ganger om dagen for en teskje.

Ingefær på kolesterol


Det er verdt å legge inn en diett ingefær jordstengler, som i betydelig grad reduserer nivået av kolesterol i blodet, og faktisk i noen form tynner ut blodet.

Biter av fersk ingefær te kan wkroić og fersk revet ingefær niegorących lagt til retter.

Hvitløk på kolesterol


Hvitløk også ta vare på tilstanden til blodårene, fordi hindrer dannelse av plakk i arteriene i basan, og senker nivået av kolesterol i blodet.

Det er ønskelig i noen form.

Det kan kuttes i smørbrød, legge til salater, samt varme retter.

Grønnsaker og deres produkter for kolesterol


Husk! Det bør spise dem flere ganger om dagen, fordi de har mye av stoffet for å bekjempe det dårlige kolesterolet, og poster i denne forbindelse slå tomater i puré skjema ...

De omfatter lykopen, og han kan senke kolesterolet med opp til 10%. Spesielt rik kilde til lykopen er kokt tomat retter, med tilsatt fett, for eksempel. Oil.

Rosa grapefrukt, vannmelon, papaya, er også kilden til de ingredienser som hjelper lavere kolesterol.

Du må spise dem så ofte som mulig.

Urteteer kolesterol


Overskuddet av kolesterol kan hindre de følgende infusjoner (også hindre overflødig glukose i blodstrømmen):

  • infusjon av bukkehornkløver, som inneholder lipid og steroid-forbindelser, så vel som flavonoider, som lavere kolesterol og blodsukker.

Utarbeidelse av te: en teskje av knuste frø oversvømt med et glass vann og holde i 30 minutter ved en temperatur nær kokepunktet. Belastning.

Dosering: Drikk to ganger om dagen for en halv kopp.

  • artisjokk, som virker cholagogue, noe som letter omdannelsen av kolesterol i leveren.

Linfrø på kolesterol


Husk! Det er hver dag, før middag for å spise en skje med det.

Legemet vil gi verdifull fett omega-3 og antioksidanter, for eksempel vitamin E beskytter mot aterosklerose frø, men også kreft og for hurtig aldring av celler.

Påvirker også lindrer slimhinnene i fordøyelses næringsstoffer og beskytter den mot irriterende syrer. Av denne grunn er det anbefalt med magesår.

Før du spiser linfrø trenger å helle varmt vann (ca. en halv kopp).

Sunn eple på kolesterol


Frukt undervurdert, og skjuler uvanlige ingredienser.

Ideen her av pektin (en type fiber). Plukk opp og fjerne fra tarm forbindelser som inneholder kolesterol, og også binder lokalisert i mage-tarmkanalen av tungmetaller og også bidra til å fjerne dem fra kroppen.

Pektin bremser også opptaket av sukker og redusere kaloriinnholdet i maten.

Det er derfor viktig for helsen å spise minst ett eple om dagen.

Moderat trening bidrar til å senke kolesterolet


Husk! Fysisk aktivitet for å forbedre metabolismen av kolesterol i leveren og dens fjernelse fra kroppen.

For best resultat, anbefales det at en kombinasjon av tre typer trening: aerobic, styrke og stretching.

Denne kombinasjonen gir en slik. Aerobic eller trening rett etter en tur.

Som anbefalt av leger, må praktiseres i samsvar med regel 3 ganger i uken i minst 1/2 time, hjertefrekvens på 130 slag per minutt.

For hjerte sunn regelmessig, ikke anstrengende trening.

Sentralstimulerende øke nivået av kolesterol


Husk! Først av alt, må du slutte å røyke, og det helt. Til dette trenger du å kontrollere forbruket av alkohol, og den beste drikke det av og til, men ikke mer enn en gang i uken.

Giftstoffer som finnes i sigaretter er en årsak til svekkelse av fleksibiliteten av blodkar, arterier og er således mer utsatt for virkningen av kolesterol og dannelse av aterosklerotisk plakk.

I kontrast, kan overdreven drikking (spesielt høy prosentandel) føre til en økning i trykket, og fremmer også spise fet mat.

Favoritt avslapping


Det vil hjelpe i å bli kvitt stresshormoner.

Kortisol, som er utskilt av legemet under påvirkning av mental spenning når de er tilstede i store mengder, forvrenger den økonomien lipid-fett i kroppen.

Det er derfor hver dag du trenger å slappe av. Det kan også være enkel latskap.


Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lett fordøyelig mat

Diett lett å fordøye
Denne dietten er oftest brukt i sykdommer i fordøyelsessystemet, men spiller en viktig rolle også i forebygging av en rekke sykdommer. Lett fordøyelig diett er en enkel modifikasjon av den grunnleggende ernæring. Det er lett fordøyelig, med mindre det er en ekstra indikasjon kosthold bør gi oss den samme totale mengden energi og næringsstoffer som det er i riktig ernæring av friske mennesker.