Gå til hovedinnhold

Hvordan gå ned i vekt fort?

Hvordan å miste vekt raskt og effektivt?

Bruk én av følgende ekspress behandling, og sikkert føle seg veldig lett, og vil forbedre utseendet ...

Behandling no. 1 - sitrus, kiwi og fersk ananas


Sitrus og kiwi frukt er rike på vitamin C, som er en naturlig fettforbrenner. Tilsvarende arbeider bromelain, som er inneholdt i ananas. Stimulerer også fordøyelsen.

Prinsipper for behandling:

  • dag bør spise 1 kg frukt - du kan gjøre dem til en salat og krydre det med urter (f.eks med mynte og sitronmelisse.);
  • drikke vann med sitronsaft (ca 2 liter per dag - en sitron 1 liter vann.);
  • i tillegg kan du spise yoghurt uten sukker, en halv banan og en spiseskje med rosiner.

Behandling no. 2 - lys cocktails slanking


Grunnlaget for denne behandlingen er grønnsaker og frukt cocktailer med tillegg av kulturmelk, kefir eller yoghurt naturell. I løpet av dagen, må du drikke 5 glass cocktail (3 som hovedrett med grønnsaker og to frukt).

Husk! De kan ikke dosalać eller søtet.

Smak til med urter.

Drikk 2 liter mineralvann.

Selleri-agurk cocktail: 2-3 selleristilker og vaske en liten agurk, skrelt og kuttet i biter, tilsett et fedd hvitløk, 1/2 kopp vann og utvalgte urter (f.eks. Løpstikke) og bland.

Du kan erstatte sitronsaft og en klype tørket chili.

Citrus mix: presse saften av en grapefrukt, sitron og 1/2 1/2 appelsin, tilsett 3 skiver av fersk ananas skåret i biter 1/2 kopp kulturmelk og. Blend.

Gulrot og selleri cocktail: presse saften av 3 store gulrøtter 1 sellerirot og tilsett noen dråper olivenolje og chili 1/2 steinfrie (eller Erstatt de tørkede chili på krydret.). Blend.

Behandling no. 3 - suppe diett


I løpet av dagen kan du bare spise grønnsakssuppe. For hvert måltid av dagen (det bør være deres 5) spiser en bolle med suppe. Videre til flaskevann drikke urtete og grønn eller rød bitter te.

Suppen kan formuleres på skjønn av noen grønnsaker. Du står fritt til å legge til 1-2 spiseskjeer olivenolje, 1-2 spiseskjeer med kli eller havregryn (for å tykne), urter og krydder.

Ikke tilsett salt i suppen.

Behandling no. 4 - grønne grønnsaker


De er en rik kilde til edelt folsyre, som er ansvarlig, blant andre, ved å stimulere utskillelsen av fordøyelses stoffer. Det er også en rik kilde til vitamin C, noe som bidrar til å brenne fett.

Kosthold kan være sammensatt av følgende grønnsaker:

  • brokkoli, rosenkål, kål, spinat, salat, persille, grønnkål, fennikel (inkludert mye vitamin C og folsyre).
I tillegg til dette er selleri (har få kalorier og renser kroppen for giftstoffer) og sikori, som inneholder den såkalte. bitre stoffer, og de støtter leveren, og dermed akselerere etsing.

I løpet av dagen, spiser ca. 1 kg grønnsaker. Du kan lage dem med 1-2 spiseskjeer med salat olje, krydret med friske urter. Det strø solsikkefrø eller hakkede valnøtter (rike på folsyre).

Du må deles inn i 5-6 måltider.

Behandling no. 5 - kål og syltede agurker


De har færre kalorier enn friske grønnsaker (surkål skje er 12 kalorier, og en liten agurk - 6 kcal). Ensilasje er en kilde til fiber, vitamin C, og bakterier akselerere fordøyelsen.

Prinsipp:

  • i løpet av dagen bør du spise en kg av syltede grønnsaker (feltene kilo kål og agurk), og grønnsaker kan være forberedt i form av en gris med tillegg av to spiseskjeer olivenolje.
Husk! Ensilasje inneholder mye salt, fordi kostholdet ikke kan brukes av personer med høyt blodtrykk og hjerteproblemer.

Behandling no. 6 - havregryn og melk


Havregryn er en veldig god kilde til fiber, og det forbedrer peristaltikk og hjelpemidler fordøyelsen. Melk og gir kalsium, som akselererer nedbrytningen av fett i kroppen.

Regler:

  • du trenger for å lage grøt med 7-8 spiseskjeer med havregryn og 2 liter melk, tilsett 2 ss havrekli. Ingen dosalać eller søtet.

Grøt delt inn i fem deler og spise på tre timers mellomrom. Det siste måltidet bør spise senest to timer før sengetid.

Husk! Behandling foreslått her kan ikke brukes i mer enn én dag, fordi for lenge næringsmidler i samme gruppe kan føre til vitaminmangel.

Den valgte behandling gis to ganger i måneden, og deretter drikke ca. 2 liter væske.


Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lett fordøyelig mat

Diett lett å fordøye
Denne dietten er oftest brukt i sykdommer i fordøyelsessystemet, men spiller en viktig rolle også i forebygging av en rekke sykdommer. Lett fordøyelig diett er en enkel modifikasjon av den grunnleggende ernæring. Det er lett fordøyelig, med mindre det er en ekstra indikasjon kosthold bør gi oss den samme totale mengden energi og næringsstoffer som det er i riktig ernæring av friske mennesker.