Gå til hovedinnhold

Hva hjelper mot fyllesyke?

Hva vil hjelpe til "nyttårsaften fyllesyke"?


Effektene av den neste dag syndrom, som oppstår etter å ha drukket alkohol, kan du minimere når du forbereder for en all-night party. Først av alt, før Rum moro, spise næringsrik parabolen. Ganske feit og full av mat bremser effekten av alkohol og akselererer sin statsborgerskap. Og dermed kan du forvente mindre hodepine og andre plager.

Hva hjelper en fyllesyke?


Hvis dette skjer svakere dagen etter misbruk av alkoholholdige drikkevarer, slurk - små slurker - i løpet av dagen varmt, kokt vann. Du kan kaste den til et stykke ingefær med en skive sitron, deretter drikke har en utmerket rensing og styrking. Det forbedrer også fordøyelsessystemet.

Kort tid etter våkner du unne deg en drink med masse vitamin C (f.eks. Saft av frukt og grønnsaker eller to brusetabletter av vitamin C per kopp vann).

Husk! Vitamin C er en god antioksidant. Forsegle og styrke blodårene. Så skadelige giftige stoffer som var i kroppen, raskere vil bli utvist.

I tillegg gjør en vitamin drikke mer effektiv blodstrøm, som er bærer av næringsstoffer til hver celle. Det tar skadelige produkter (metabolitter av alkohol), og gir vitaminer, mikronæringsstoffer og protein, karbohydrater og fett.

Hva du skal spise?


Det er vanlig å tro at neste dag er best å spise et overdådig måltid. Det er en myte. Snarere tvert imot. Spise en fettete måltid dagen før og dagen etter de beste måltidene er lett å fordøye, f.eks. en lett grønnsakssuppe eller kokt kjøtt. Dessuten de mer mat rik på vitaminer, sporstoffer og antioksidanter, jo bedre.

Husk! Noen av de beste antioksidanter er: acai bær, blåbær, tyttebær, granateple, Litchi, og alle fruktene som har mørk hud. De er en kilde til bioflavonoider, som er en åtseldyr av frie radikaler som skape kaos i kroppen. De kan til og med ødelegge vårt DNA. Korrespondere med alle typer betennelser i kroppen, som forårsaker mange ubehagelige symptomer. hodepine.

Analgetika


Det er ikke verdt det ikke nå, fordi de inneholder enten aspirin eller ibuprofen, som bare kan øke irritasjon og allerede anstrengt gastrointestinale slimhinner.

Husk! Oppløse bedre med magnesium tablett i lunkent vann. Dette cocktail vil gi deg vitalitet.

Urtete


Urtete hjelper også på avrusning. Det bør drikke en infusjon av nesle eller rydding. Leveren regenerering gjør det lettere å johannesurt, artisjokk, melk tistel. Grønn te og yerba mate er også fantastiske drinker som vil forbedre humøret, fjerne tretthet, letter konsentrasjon.


Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lett fordøyelig mat

Diett lett å fordøye
Denne dietten er oftest brukt i sykdommer i fordøyelsessystemet, men spiller en viktig rolle også i forebygging av en rekke sykdommer. Lett fordøyelig diett er en enkel modifikasjon av den grunnleggende ernæring. Det er lett fordøyelig, med mindre det er en ekstra indikasjon kosthold bør gi oss den samme totale mengden energi og næringsstoffer som det er i riktig ernæring av friske mennesker.