Gå til hovedinnhold

Forstoppelse behandling: hvordan å stimulere tarmen til å fungere?

Oppskrift for en sandwich, som stimulerer tarm å arbeide


Før en oppskrift for en sandwich, et ord om hvordan tarmen tilstand påvirker din generelle helse.

Tarmen er involvert ikke bare i fordøyelsen - spille en veiledende rolle i driften av immunsystemet , som er å sikre sykdommen.

Derfor - i dårlig tarmfunksjon, forsvinner skjold for å motvirke invasjonen av fiender av helse: bakterier, mikrober. Ifølge den kliniske tilstanden til det onde de har et nært forhold til over 170 ills tolvte århundre - fra forkjølelse starter, slutter på svulster.

Den raskeste måten å forbedre kjent er å optimalisere helse av bakteriefloraen i tarmen. Det er hva som er rollen av en sandwich i henhold til følgende oppskrift.

Selvfølgelig, først må du hamstre brød.

Den beste mørkt. Jo mørkere, jo bedre.

Nå ta to skiver, smøre favoritt smør, og deretter sette din ingredienser:

a) fersk hakket rødløk,
b) ferske fedd hvitløk,
c) et tynt lag av sennep,
d) en liten bit av pepperrot,
e) som sover pepper urt (nam! og ikke brenne
i munnen)
f) males eller hakkes ingefær,
g) en liten oregano,
h) og en klype himalaya salt.

For en slik film du setter det du vanligvis: ost, tomat eller agurk - hva du ønsker og appetitt.

For en som elsker å skjemme bort ganen, er denne sandwich en godbit for smaksløkene. Men mest av alt - stimulering og restaurering av tarmbakterieflora sparing.

Over tid vil du være i stand til å si "bye" oppblåsthet og forstoppelse.

Sandwich i henhold til denne oppskriften gir enda større undere om 20 minutter før du drikker et glass vann med en dose av fiber.

Fordi for å bygge en god bakterieflora, er det først nødvendig å utvise intestinal fekal massene liggende - de avgir en kraftig dose av dårlige bakterier som rane deg av din helse.

Hvordan å gjenoppbygge tarmen?


Supper, spesielt i dagens verden, bør bli vår sentrale mat.

Nærende suppe, saltet himalaya salt (ikke på kjøkkenet!), Hydrater kroppen og hjelper skylle ut avfall. Og selvfølgelig: det er lett for fordøyelseskanalen.

Derfor, mens vandrende sunn gut, heller enn å tette opp fast føde, kan det være lurt å bytte ut minst ett måltid om dagen suppe.

I tilfelle av supper som inneholder faste stykker, som skiver poteter og gulrøtter, husker den grunnleggende regel: bite alt grundig, omtrent 20-30 ganger inntil det parti av grabben vil bli tatt helt flytende.

Fordi igjen: våre mager ikke har tenner. Fragmentering er ikke kokt frukt. Denne fysiologisk faktum.

Når magen ikke går bitt stykke - enten det er med suppe eller fast føde - tarmen få nesen.

Selvfølgelig, det er ganske vanskelig hver dag, og hver gang jeg tygge alt perfekt.

Derfor bør de gjøre opp for tapet av fiber drikke før frokost. Det skal sikres at tarmen på den tiden ble kvitt de dvelende rester av mat.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lett fordøyelig mat

Diett lett å fordøye
Denne dietten er oftest brukt i sykdommer i fordøyelsessystemet, men spiller en viktig rolle også i forebygging av en rekke sykdommer. Lett fordøyelig diett er en enkel modifikasjon av den grunnleggende ernæring. Det er lett fordøyelig, med mindre det er en ekstra indikasjon kosthold bør gi oss den samme totale mengden energi og næringsstoffer som det er i riktig ernæring av friske mennesker.