Gå til hovedinnhold

Forstoppelse behandling: bevegelse og abdominal massasje

Hvordan å flytte og abdominal massasje kan hjelpe med forstoppelse?

Bedrer tarmbevegelse. Det er viktig at hvert av hans form. Du kan daglig gå minst 30 minutter eller gymnastikk i minst femten minutter.

I forstoppelse er spesielt anbefalt spesielt enkle mageøvelser som crunches .., saks, sykkel. Dette vil bidra til overgang massen i tarmen og regulere trykket i mage-tarmkanalen.

Prøv også 2-3 ganger i uken for å vie mer tid til aktiviteter. Sykling, svømming, rask gange eller stavgang.

Ennå for ham å komme opp av sengen, kan du spare 5 minutter Massasje Tarm som hjelper i avføring. Sirkelbevegelse, forsiktig komprimere magen, må du gni begge hendene fra bunnen av magen på høyre og venstre side av toppen. Under massasje bør gjøres dype inhalasjoner og exhalations.

Kan også hjelpe varm komprimerer på magen, f.eks. Varmt vann flaske.

Virkningene av forstoppelse


Når du har forstoppelse, kan du oppleve oppblåsthet, gass, tyngde, utvidelse i nedre del av magen, magesmerter eller har hodepine, og hudfarge problemer (akne, kviser) og lukt.

Forstoppelse bidra til utvikling av anus og rektum sykdommer slik som hemoroider.

Husk! Undervurdert og ubehandlet forstoppelse kan også føre til betennelse i tykktarmen, tarm sår og erosjoner, i fremtiden, selv for tykktarmskreft.


Frokost Soup for forstoppelse


Gulrøtter, pastinakk, poteter og en liten selleri puré og helle 0,5 liter vann. Kokt i 15 minutter. På slutten, legge det fulle mål av fiber. Vent et øyeblikk. Spise på tom mage.

Vann til forstoppelse


Forstoppelse, bør du også drikke minst 2 liter vann om dagen. Det er avgjørende for riktig fordøyelse. Mest foretrukket er mineral kullsyre hele dagen, spesielt før måltider.

Vannbehandling for forstoppelse

Hver morgen på tom mage drikke i løpet av 30 minutter 2 kopper varmt kokt med temp. 28-39 ° C. avføring oppstår vanligvis etter noen timer.

Andre drikker i tillegg til vann som bidrar med forstoppelse, en frukt og grønnsaksjuice (spesielt naturlig skyet til massepartikler), kefir, surmelk, usøtet yoghurt med levende kulturer av bakterier.

Husk! Unngå kullsyreholdige drikker, sterk kaffe og sterk te, kakao og høyverdige viner. Alkohol har en negativ virkning på tarmen.

Du kan ta en grønnsak avføringsmidler tilgjengelig på apotek uten resept, men ikke bruk dem for mer enn to uker. Drikk rikelig med vann.


Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lett fordøyelig mat

Diett lett å fordøye
Denne dietten er oftest brukt i sykdommer i fordøyelsessystemet, men spiller en viktig rolle også i forebygging av en rekke sykdommer. Lett fordøyelig diett er en enkel modifikasjon av den grunnleggende ernæring. Det er lett fordøyelig, med mindre det er en ekstra indikasjon kosthold bør gi oss den samme totale mengden energi og næringsstoffer som det er i riktig ernæring av friske mennesker.