Gå til hovedinnhold

Fordøyelsesproblemer

Hva du skal ta med problemer med fordøyelsen?


Ofte, etter å ha spist et måltid føler magesmerter? Dette er ledsaget av en følelse av å spre, klage oppblåsthet?  Denne fordøyelsessystemet (spesielt tarmen), så reagerer altfor fettete og mettende måltider, og karakteristiske elting høyre side av magen kan være et symptom på leveren er overbelastet.

Hvordan kan du hjelpe med fordøyelsesproblemer?


Først av alt, ta en titt på kostholdet ditt. Unngå bruk av animalsk fett, stekt mat. Spis små porsjoner hver 2-3 timer. Fett kjøtt og fjærkre og kjøtt erstatte grønnsaker (artisjokker). Eliminere alkohol, sterk te og kaffe, og i stedet for middag - drikke urter (melk tistel). Hver dag spiser en del av grovt brød, kli legge til salater.

Husk! Drikk opp hver morgen rensing cocktail bete og gulrot.

Melk fordøyelsesproblemer


Melk tistel urt ligner en tistel. Melk tistel urt er uvanlig fordi den fungerer rettmessig på leverceller, og dette er på grunn av flavonoider, særlig silymarin, fordi det er det som hindrer dannelse av gallestein også fremmer regenerering av leverceller.

Artisjokker fordøyelsesproblemer


Roten av denne eksotiske grønnsaker inneholder inulin, og blader - cynarin. Det er disse stoffer forbedrer metabolismen ved å stimulere produksjonen av galle. Også redusere nivået av dårlig kolesterol.

Leveren renser best under søvn, er det tilrådelig å drikke før sengetid brygg fra roten, artisjokk bladene (du kan legge urt løvetann eller melk tistel).

Forberedelse: Hell i et glass på en teskje av to utvalgte urter, hell 250 ml kokende vann, sette mot dekket.

Bete og gulrot fordøyelsesproblemerDen strømlinjeformer rensing kosthold og metabolisme kan ikke gå glipp av disse to grønnsaker. Rå gulrøtter og rødbeter bør spise så ofte som mulig i form av salater, cocktails og som snacks mellom måltidene.

Husk! Kokte grønnsaker har en høy glykemisk indeks, og bør huske slanking.

Soyabønner fordøyelsesproblemer


Dietten bedre fordøyelsen og leverfunksjon bør inneholde:

  • ris;
  • linser;
  • erter;
  • bønner;
  • nøtter;
  • spirer, og
  • soyabønner.

Vitenskapelige studier har vist at soya fosfolipider regenererende leverceller, utfylle feil og utbedring av skader. Det er derfor soya, linser og bønner i tillegg og andre belgfrukter bør spise hver dag, i enhver form og permanent innlemmet i sin meny.


Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lett fordøyelig mat

Diett lett å fordøye
Denne dietten er oftest brukt i sykdommer i fordøyelsessystemet, men spiller en viktig rolle også i forebygging av en rekke sykdommer. Lett fordøyelig diett er en enkel modifikasjon av den grunnleggende ernæring. Det er lett fordøyelig, med mindre det er en ekstra indikasjon kosthold bør gi oss den samme totale mengden energi og næringsstoffer som det er i riktig ernæring av friske mennesker.