Gå til hovedinnhold

Candida behandling

Hvordan bli kvitt soppen Candida?


Hva tror du, for å gi en vanskelig tid siden sopp?

Spesielt at, i henhold til undersøkelse av den private Rice University i Houston (USA), i større eller mindre grad, så mange som 70% av befolkningen som er infisert med det.
Selvfølgelig, kan du vente til overvekst av Candida vil være så sterk at den vil begynne å reflektere over helse: bukten, tretthet, depresjon ...

ELLER: Du kan bruke de neste par minutter til å lese innlegget mitt.

Allikevel - å forvise livet av denne soppen, først må du fjerne fra kostholdet er det som mater ham. Ellers er det fortsatt en følelse av at uansett touch, ikke fungerer. Er å opptre som om de fortsatt Candida og godt?

HVA DELETE fra kostholdet, MER Å GJØRE mate Candida


Denne sopp strømmer praktisk talt bare en energikilde: enkle karbohydrater slik som glukose, fruktose, laktose. De er dessverre nesten alle populære frukt.

Mens frukt for folk med sunne tarmer er en god mat for folk med skadet tarmen kan være en veritabel mareritt: fører til tretthet, kvalme, humør og mental hopping dis. Ikke bare feeds Candida avocado. Alternativt grapefrukt.

Blant alle sitrus, sitroner og lime er mest trygt for candidainfeksjon. Men tross alt, selv de kan ha en negativ innvirkning på grunn av tilstedeværelsen av syrer, som kan irritere tarmen svak.

Hvordan har du det? Er frukten faktisk stimulere aktiviteten av Candida? Ta denne enkle testen: for tre dager (erfaring viser at mange nok) utelukke fra kostholdet alle fruktene og hvitt sukker (ikke bare i kaffe, men også kjeks!). Dette vil redusere aktiviteten av Candida øyeblikk.

Vanligvis kan du se forskjellen i nivået av energi i løpet av dagen og mindre skitt på toalettpapiret.

Du trenger ikke å spesifikt begrense av komplekse karbohydrater, det vil si for eksempel. Wholemeal. Selv om en mate Candida er mindre enn karbohydrater. Og mest spesielt, hvis jeg tygge hver bit. Ideelt tygget en munn av komplekse karbohydrater i 80% blir spaltet i munnen. Dette er en stor støtte for arbeidet i tarmen, bukspyttkjertelen og tolvfingertarmen.

Derfor er første og viktigste skrittet: avstå fra enkle sukkerarter. Hvis du virkelig bryr deg om din helse, brann opp etter oppføring av Google og se etter hva produktene er sammensatt av sukker (eller karbohydrater) enkle.

HVA DU LEGG TIL diett, Candida knuse til støv


En av de mektigste erobrere Candida viser seg kokosolje. Han har en kaprylsyre, en kraftig anti-sopp middel.

Kokosolje er videre og mer spesielt, en god kilde for fett. Akkurat som resten av kokosmelk og kokos krem.

Hvis det ikke er tarmbetennelse og lesjoner, og legger til kosthold løk, oregano, timian, hvitløk (veldig sterke Tamer sopp!) Er også nærmere frihet fra Candida.

Interessant i soppdrepende behandling gjør Lapacho te.

Og: fiber. Det er ikke mulig å grave i livet av Candida, hvis tiden ikke er tom "søppel" fra tarmen. Med denne flotte takle fiber.

Battle of Candida er ikke lett, men det er å vinne. Som allerede har vært i stand til å gjenopprette og opprettholde en sunn tarm kan gradvis gå tilbake til frukten.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lett fordøyelig mat

Diett lett å fordøye
Denne dietten er oftest brukt i sykdommer i fordøyelsessystemet, men spiller en viktig rolle også i forebygging av en rekke sykdommer. Lett fordøyelig diett er en enkel modifikasjon av den grunnleggende ernæring. Det er lett fordøyelig, med mindre det er en ekstra indikasjon kosthold bør gi oss den samme totale mengden energi og næringsstoffer som det er i riktig ernæring av friske mennesker.