Rense leveren del 3

En eldgammel metode for behandling av lever


Grundig vask 10 kg av svart reddik (også fjerne ulike skader) og allernådigst gjennom en kjøttkvern sammen med huden. Du kan også bruke en juicer eller trykk. Klem saften.


Til sammen med 3 liter saft og papirmasse.

Juice butikk i kjøleskapet.

Pulp, bland med honning (du kan også sukker)

Proporsjoner: per 1 kg masse 300 g honning og 500 g sukker.

Blandingen av permisjon i et varmt sted.

Tillate en teskje av te svart reddik juice en time etter å ha spist, og hvis du ikke føler smerte i området av leveren, kan dosen økes til en spiseskje og navigere til 1/2 kopp.

Hvis du føler smerte i området av leveren, kan det tyde på at gallegangene har akkumulert mye salt og gallestein. I dette tilfellet, det omkringliggende området, gjelder en varm varmeflaske leveren.

Husk! Smerten er bare følte bare i begynnelsen av å drikke juice, og deretter forsvinner.

Urenheter fjernes raskt fra kroppen, og resultatene av rensing er stor.

På tidspunktet for å drikke juice av reddik unsubscribe fra å spise skarpe og sure produkter. Kostholdet bør være vegetarianer. Fjern fra diett av kjøtt, fisk, egg, boller, stivelse og tung, fet mat.

I tillegg til bruken av reddik juice eller tremasse fremstilt, som på den tid vil surt. Tillate 1-3 ss gjennom hele måltidet, før hele beholdningen.

Det er svært viktig å styrke kroppen, spesielt lungevev og hjertesykdommer.

Rensing leveren av Zarajew


I løpet av uken før behandling leveren Spis strengt i henhold til et vegetarisk kosthold, og om kvelden før behandling, spise en salat med sesongens friske grønnsaker med sitronsaft.

På 9 am, koke grøt på vannet og spise.

Ved 12 drikk te fremstilt på denne måten:

1/2 teskje av urten johannesurt, 1/2 ss mynteblader, hell 200 ml kokende vann. Lag en gryte og tilsett sitronsaft og honning.

Før du drikker te ekstrakt piller svelge 2-3 Geitvedslekten bark eller blader av Senna.

På 14, gjelder for området av leveren varm varmeflaske, en time igjen svelge piller urte avføringsmiddel 2-3, drikke varm te og få varm leveren.

Ved 18 tørr i ovnen salte kjeks med tynne brødskiver. Forberede saften av en sitron og distribuere det med vann i samme mengde. Lag en kanne kaffe (2 ts per kopp vann).

Nå svelge en tablett no-spion og en tablett av papaverine.

På 19 får 150 g olivenolje (kan også være noen annen vegetabilsk olje) så, drikke sitronsaft og deretter drikke en kopp kaffe. Spise kjeks og ligge på din venstre side og prøve å slappe av.

Når den innstilte tiden, drikker mer 150 g olje.

I kveld og i morgen gjør et klyster.

På denne måten leveren rens hjemme og bli kvitt steinene:

1 kg hvit løk skrelle skallet, vaske og graciously gjennom en kjøttkvern . Sett et glassfat og hell en liter flytende honning. La i kjøleskapet i 10-14 dager. Fra tid til annen, rør.

Ta deg en spiseskje 3 ganger om dagen i 20-30 minutter før et måltid.


Kommentarer

Populære innlegg