Gå til hovedinnhold

Rense leveren del 1

Rensing leveren fra giftstoffer og steiner


For rensing leveren velg en to dager der du vil være i et hus i nærheten av toalett og seng for å være i stand til å søke nøyaktig til etter behandling.

Husk! I disse dager, og selv dagen før Ikke ta noen medisiner.

Behandling begynne å spise lett fordøyelig frokost, f.eks.:

  • havregryn med frukt, fruktjuice, brød, honning (du bør ikke spise smør og melk). Dette kan også være en bakt potet, grønnsaker kokt med salt.

Husk! Ikke spis noe etter klokken 14, fordi hvis du bryter forbudet, så du føler deg uvel.

Forberedelse: gi-bort til jar hele porsjoner "Epson Salt" (epsomite - magnesiumsulfat) - ca 100g.. Bland dette kvantumet i tre fulle glass med vann. Deler av dette du tatt fire ganger for 3/4 kopp.

Sett blandingen i kjøleskapet, fordi du vil være kjølt smaker bedre og er bedre absorbert av kroppen.

Time 18 - første gang drikker 3/4 kopp kaldt løsning, som tidligere har forberedt. Etter å ha drukket, kan du skylle munnen med vann. Forbered olivenolje (extra virgin) ca. 1/2 kopp og en stor rød grapefrukt.

Time 20 - andre drikke 3/4 kopp løsning "Epsomitu"

2145 timer - helle halv kopp olivenolje og grapefruktjuice du presse. Det bør være et helt glass. Hell over i en krukke og lukke lokket. Bland godt ved å riste den.

Time 22 - Drikker alt blandet sine deler. Den beste drikken gjennom et sugerør, bør ta deg 15 minutter. Deretter ligge på ryggen med hodet over stammen og prøve å sovne i denne posisjonen.

Så i morgen mellom 5 og 7 drikke et annet sett med "Epsomitu". Etter å ha drukket igjen ligge i sengen og vente på et svar.

2 timer senere - den siste drink porsjoner "Epsomitu" og gå tilbake til sengen.

Etter de neste to timene, kan du drikke juice (appelsin eller grapefrukt) og etter en halv time for å spise litt frukt.

Etter en time kan du spise normalt .

Behandlingen er fullført.Husk! Under behandlingen du trenger å være nær til toalettet, fordi du vil bli utvist fra tid til annen steinene gjennom anus. I leveren og tarmen er ca. 800-1500 steiner. I løpet av første behandling kan utvise ca 500 steiner. Det er godt å gjenta behandlingen etter en måned ennå, fordi takket være bedre låser opp leveren fra giftstoffer og steiner. Og så systematisk over 5 år.


Fjerning av gallestein


Forberedelse: 1/4 l olivenolje visp eggeplommene med fire og legge til saften av to sitroner og 100 gram alkohol (vodka eller 250 gr).

Massen delt i to like deler.

Dosering: 18 konsumere halvparten av vekten. På 8 om morgenen drikke to ts av lakserolje. Ved 13 konsumere andre halvdel av vekten, men om en time 18 igjen to teskjeer av lakserolje.

Husk! Behandlingen bør innledes med en en-dags streng faste, og skal sulte frem til ferdig.

Behandlingen kan gjentas etter 10 dager hvis gallestein er stor.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lett fordøyelig mat

Diett lett å fordøye
Denne dietten er oftest brukt i sykdommer i fordøyelsessystemet, men spiller en viktig rolle også i forebygging av en rekke sykdommer. Lett fordøyelig diett er en enkel modifikasjon av den grunnleggende ernæring. Det er lett fordøyelig, med mindre det er en ekstra indikasjon kosthold bør gi oss den samme totale mengden energi og næringsstoffer som det er i riktig ernæring av friske mennesker.