Gå til hovedinnhold

Hvordan bli kvitt forstoppelse for livet?

Frihet fra forstoppelse for livet


I gar har utarbeidet en potion?  Hvordan smaker du? Pychota, er det ikke?

Trygg: snart vil du føle og se de første resultatene av sin virksomhet.

Ok, fremover.

Hvis noen bruker en hammer hele sitt liv, ser han negler overalt. Det er derfor leger første og siste vei til helseproblemer er narkotika og virksomhet - selv i tilfeller av forstoppelse - tross alt, kan hva annet tilby?

Men medikamentene også ofte mislykkes, fordi i tillegg til den dårlige problemet bivirkninger. Spesielt på lengre akseptere.

Dessuten ... la oss være ærlige på dette problemet. EFFEKTER angripe narkotika i stedet GRUNN.

Derfor, for å forvise forstoppelse, traff i årsaken.


Praksis viser at følgende grunner er de mest vanlige. Deres eliminering gir de beste resultatene:

1) IGNORERE FØLELSER avføring. Tro det eller ei, men kroppen er en skapning som er i stand til å lære. Og ja, hvis du regelmessig ignorere behovet for kroppen din til avføring, for eksempel for å unngå bruk av offentlige toaletter, til slutt denne følelsen forsvinner. Da må du gjøre en innsats ...

2) Ikke er nok vann. Uten riktig fuktighet, er avføring i tarmen ikke myknet. Dette betyr at hans reise gjennom tarm transitt er vanskelig. Det betyr igjen at i stedet for hver dag, lander du på tronen, for eksempel en gang i uken ...

3) IKKE NOK MOVEMENT. Det ble observert at forstoppelse ofte slitne kontorarbeidere og eldre. Hva begge disse mennene har til felles? Bingo: lite trafikk. Den som ikke beveger seg, den har en større tendens til forstoppelse. Kan du forestille deg, for eksempel en Olympian med forstoppelse? Noe det ikke kan! ...

4) ANTALL MEDISINER. Ifølge Dr n. Med. Anna Mokrowieckiej, en spesialist i indremedisin ved Universitetet Hospital, Medical University of Lodz, i overkant av anestetika, smertestillende og antidepressiva er en av de viktigste årsakene til forstoppelse.

5) Ikke nok av FIBER. Avføring prosessen vil være lenger fordi peristaltikk sover.

Det er ingenting bedre, som det stimulerer heller enn fiber. Men merk: tablett form av små ting skje. Guts trenger fiber i sin naturlige form, rett fra naturen, fra Edens hage.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lett fordøyelig mat

Diett lett å fordøye
Denne dietten er oftest brukt i sykdommer i fordøyelsessystemet, men spiller en viktig rolle også i forebygging av en rekke sykdommer. Lett fordøyelig diett er en enkel modifikasjon av den grunnleggende ernæring. Det er lett fordøyelig, med mindre det er en ekstra indikasjon kosthold bør gi oss den samme totale mengden energi og næringsstoffer som det er i riktig ernæring av friske mennesker.