Hva hjelper mot forstoppelse?

Forstoppelse - tarmstimulerende formel


Tarmen er aldri lat. Lat er eieren!

Hvis du gjør en liten endring, det vil si å overstyre ett enkelt måltid nærende elixir av helse, vil tarmen fungerer bedre.

Følgende oppskrift har allerede hjulpet mange spent og jeg er overbevist om det vil hjelpe, og du.

Dette er en oppskrift på en trylledrikk som ikke bare kiler smaksløkene ... fordi i tillegg til å mate kroppen din ... ... stimulerer peristaltikken og støtter deg i magen.

Gjør forstoppelse fordampe - Jeg vil forklare hvorfor.

Best: potion er nesten like billig som borsjtsj.

Å lage mat du vil trenge den stående blender eller respektive slutten av mikseren. Hvis midlertidig fraværende, hvor der er en nabo bak veggen!

La oss handle. I en bolle eller blender helle: et glass jordbær, tre skiver av ananas, en appelsin, en spiseskje av rå honning, Et glass kefir, deretter 1/3 ts kanel og på slutten av et fullt mål av fiber (mmm-mmm, nam!).

Bland alt godt og drikke sakte, i små slurker, nyter den naturlige eksplosjon av smaker.

Du kan bruke ulike kombinasjoner av frukt. Ovennevnte er et eksempel.

Drikk drikk i stedet for den andre frokost, og enda bedre, i stedet for det første.

Potion ingredienser for forstoppelse


Som jeg sa, kan du bruke et utvalg av frukt, men den første og siste komponenten alltid legge til:

1) Cinnamon. Her er en av de få krydder på planeten med slike høye nivåer av antioksidanter, helse og ungdoms vakter. Målinger av ORAC viser at i en halv teskje av deres nivå er - god Gud! - 6 688 ...

2) Frukt. Vet ikke hvorfor, gjennomsnittlig person på de viktige vitaminer, mineraler og sporstoffer går til apoteket - kjøpe medisinsk utstyr fra syntetisk. Imidlertid er det etter alle fruktene kombinere med naturen, og naturen er den største kilden til helse!

3) Rå honning. Det krever ikke fordøyelsesenzymer, så det er ekstremt lett å fordøyelsessystemet. Dette gjør den til den perfekte alle naturlige søtningsmiddel cocktailer og potions. Jeg anbefaler rå, pasteuriserte feeds som patogener i tarmen.

4) Kefir. Ahh, den gode gamle kefir. Drikken, som i hundrevis av år ble gjort hjemme med kumelk eller geitemelk. Imidlertid, i motsetning til melk, er kefir lett fordøyelig (fordi jeg gjør ikke allergifremkallende), har mindre laktose (laktase-enzym, og som bidrar til å fordøye mengden av laktose til stede), stimulerer peristaltikk i magen og tarmene.

5) Fiber. Guts ta en spin alt satt i munnen. Sunn eller usunn - alt. Det er umulig å overdrive sin betydning så. Dr. Bernard Jensen, spec av juice og avgiftning, enda en gang sa at døden begynner i tarmen. Derfor, den femte komponent til morgenen helle potion.

I middelalderen potion ble søkt av alkymistene fantastisk drink, forlenge liv og sikre evig ungdom.

Hvis middelaldersk prøvd oppskriften ovenfor, kan du ikke enig som til evig ungdom. Men takket sekretnemu komponent, błonnikowi, samtykker som til de livs utvide egenskapene.


Kommentarer

Populære innlegg