Gå til hovedinnhold

Hemoroider behandling

Hvordan å kurere hemorroider hjemme laget?

Hemorroider - en sykdom som er veldig vanlig nå til dags. Hennes lidelse menn og kvinner, gamle og unge.

Sykdommen oppstår som følge av utvidelsen rektal venøs plexus, som lett danne en blåaktig blødende svulster - både i og utenfor endetarmen.

Årsaken til hemorroider er langvarig forstoppelse, og når du har disse symptomene, må du oppsøke lege umiddelbart. Imidlertid bør lære mer om denne sykdommen, og derfor å kvitte seg med hemorroider kurere denne sykdommen skal være.

Husk! Det må være bl.a. passende sett av matvarer med en overvekt av salater og grønnsaker, som inneholder mye fiber.

Konservativ behandling innebærer også bruk av sitz i kaldt vann eller varm komprimerer stekt til en masse løk, egnet stikkpiller, samt å ta medisiner mot forstoppelse.

Hvis vi har å gjøre med en akutt betennelse i alvorlighetsgraden av åreknuter, så du bør bruke urter for sitz bad og komprimerer eller internt i form av ekstrakter av hestekastanje.

Flekken brukes saften av kokte lok under tilsetning av 2 dråper olje. Suge bomullspinne, ved å påføre som en stikkpille i endetarmen om natten, hvis hemorroider er plassert inne.

Hvis du er ute, må denne pakken gjøres fra utsiden, selv med kokt løk (kan holdes hygienisk band) og endre det noen få timer, ville ikke gjøre for å tørke.

Godt gjort også klar Rektosan urte blanding. Det bør males til et pulver og tatt to ganger om dagen, mindre enn en halv teskje, drikke kalde væsker, eller linfrø, som hadde sukker (1 ss sukker 3 ss linfrø +) og tar 2-3 ganger om dagen for en teskje.

For behandling av hemorroider brukes også urter som f.eks:. Mullein Thapsus, buckthorn, eik bark, blåbær, kjerringrokk, løvetann, vinranker, sypress, hvitløk, løk.

Som vil ta alvorlige hemorroider, deretter brukt daglig i 14 dager for 6-12 sekunder sitz bad i kaldt vann og helle det vekselvis lår og knær, og vask i morgen overkroppen. For de neste 14 dagene kan brukes til å vaske lår og półkąpiele.

Husk! For sitz bad med kaldt vann kan legges kli, og gjær. Dette fungerer betryggende.

Hvis hemorroider er i form hemoroider, anbefales det å bruke et avkok av eik bark (100 g per liter vann), kokt i 15 minutter.

Husk! Unngå alkohol, overflødig kaffe og varmt krydder fordøyelses.

Brukes internt infusjoner: Angelica root brygge + malurt, nesle og hestehov, kjerringrokk eller uten svart sammen med einebær (med friske nyrer) pluss smal-leaved Banan. Til dette kan legges saften av hvitløk.

I tillegg er det godt å drikke fersk juice fra gulrøtter (280 g) og spinat (170 g) og gulrøtter (225 g), spinat (170 g), brønnkarse og neper (55 g) og drikke kompott av tørkede plommer og solbær.

Diett for behandling av hemoroider

Behandling av hemoroider begynner med gjennomføringen av kosthold, høy-fiber, beholde riktig vekt og øke mengden av trafikk.

Personer med dette problemet bør være daglig rekkevidde for frukt, grønnsaker og hele korn brød, ris og pasta. En stor mengde fiber i dietten forbedrer tarmfunksjonen. Unngå søtsaker og alkohol, fordi disse ingrediensene "rozleniwiają" og irritere tarmslimhinnen. I likhet med de varme krydder. Sterk støtte har avføring, bl.a. spinat, rødbeter, plommer og kefir og kulturmelk.

En av årsakene betennelse av hemoroider er fedme. Folk som er overvektige vanligvis unngå trafikk, gymnastikk og dårlig fôr. Hvis du ikke kan håndtere å være overvektig, må du oppsøke lege eller ernæringsfysiolog.

Husk! Bli kvitt ekstra pounds krever tålmodighet, fordi fett ikke kommer bort noen mirakuløs måte.

Det beste middel er å flytte, fordi stillesittende hindrer blodsirkulasjonen og fremmer fordøyelsessykdommer. anbefalt fysisk aktivitet bør være systematisk, gjerne flere ganger i uken.

Husk! Det kan være forbundet med lugging tung last eller last perianal, for eksempel sykling.. Det er gang, fitness og svømming.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lett fordøyelig mat

Diett lett å fordøye
Denne dietten er oftest brukt i sykdommer i fordøyelsessystemet, men spiller en viktig rolle også i forebygging av en rekke sykdommer. Lett fordøyelig diett er en enkel modifikasjon av den grunnleggende ernæring. Det er lett fordøyelig, med mindre det er en ekstra indikasjon kosthold bør gi oss den samme totale mengden energi og næringsstoffer som det er i riktig ernæring av friske mennesker.