Gå til hovedinnhold

Forstoppelse behandling: vann for forstoppelse

Vann hjelper med forstoppelse


Forstoppelse fremmer for lite væske beruset og drikker dehydrerende handling. Vann fullt ut i mage-tarmkanalen meget viktige funksjoner. Når tykktarmen blir mer flytende avføring masse glir lett gjennom tarmen.
Husk! Hvis du lider av forstoppelse, bør du innta væske hver dag i store mengder - minimum er 1.5 til 2.4 liter (og enda mer når det kommer til overdreven svetting, og så når det er varmt eller på trening).

Men ikke hver drink arbeid med forstoppelse foretrukket.

Husk! Koffein i kaffe, cola og "energisering" på grunn av sitt vanndrivende effekt tørker kroppen. Er ekstremt skadelig særlig alkohol, som gjør nyrene filtrering prosessen bruker mye vann, og i denne situasjonen er det ikke nok for fordøyelsesprosessen.

Hvordan kan du hjelpe?

Avføringsmiddel gi deg et glass kaldt vann drukket i morgen på tom mage eller stuet svisker. Det er også anbefalt som tysk prest Kneipp, regnes som skaperen av hydroterapi, drikke kaldt vann i små slurker i løpet av dagen.

Hva bør du drikke?

Beste vilje tuta lu mineralvann tabellen. Mineralvann vil bidra til ytterligere å supplere svakhetene i elementer, inkludert kalsium, magnesium, spesielt kalium, som "slipper" fra kroppen i svette.

Husk! For å gi kroppen med alle nødvendige ingredienser, ofte skiftende typer "mineral". 

Vegetabilske påfunn gunstige for gut

Te med Geitvedslekten


Forberedelse: 2 ss buckthorn frukt helle to kopper vann og kok i 30 minutter. Drikk anstrengt avkok 2-3 ganger om dagen i 1-2 spiseskjeer.

Senes søte


400 g tørkede aprikoser. 100 g tørkede plommer (pitted) og 2 toppede spiseskjeer av Senna blader i en food prosessor til hakke kjøttet. Tilsett 200 g honning og bland godt, Eat en skje etter middagen.

Hvitløk med sitron

Kle til 3 store fedd hvitløk pærer, skrelle skall. Skjær i kvartalene tre vasket sitron, fjern frøene, men la huden. Male dem sammen med hvitløk i en kjøttkvern, masse hell 5 kopper kokt vann og la i en tett dekket jar en dag på et lunt sted. Sil innholdet i glasset gjennom cheesecloth, klem leftovers.

Dosering: Drikk en spiseskje tre ganger om dagen i en halv time før et måltid.

Plomme mush

En håndfull svisker helle kaldt, kokt vann. Etter noen timer, når plommene godt de er myke, spise den og drikke juice, som banet vei.

Dette concoction er best å forberede kvelden og nyte morgenen på tom mage - en gang om dagen. Behandlingen bør vare i minst 6-7 uker.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lett fordøyelig mat

Diett lett å fordøye
Denne dietten er oftest brukt i sykdommer i fordøyelsessystemet, men spiller en viktig rolle også i forebygging av en rekke sykdommer. Lett fordøyelig diett er en enkel modifikasjon av den grunnleggende ernæring. Det er lett fordøyelig, med mindre det er en ekstra indikasjon kosthold bør gi oss den samme totale mengden energi og næringsstoffer som det er i riktig ernæring av friske mennesker.