Gå til hovedinnhold

Forstoppelse behandling: linolje

Linolje for forstoppelse


Hvis du begynner å drikke olje, presset fra frøene av lin, ikke bare hjelpe våre problemer med avføring, men også vil styrke kroppen din og redusere risikoen for mange av mange alvorlige sykdommer!
Husk! Linolje skal oppbevares i egnede forhold, ellers mister den sin verdifulle egenskaper.

De gode egenskapene er spioner lin i det femte århundre f.Kr., Hippokrates, som anbefalte ham for magesmerter, diaré og betennelser i slimhinnene.

I dag kan takket være en mye utviklet næringsmiddelindustrien også kjøpe et annet produkt basert på linfrø - olje fra frø.

Linolje er en gulaktig farge, intense, stikkende lukt og smak, nøtteaktig sesamolje, og fisk smak. Denne siste faktoren og relativt høy oljepris gjør det tapte nylig mistet noe av sin popularitet som en kilde til omega-3, og i tillegg til maten (f.eks. Salat) gjøres hjemme.

Linolje fukter og forsegler tarmen


Linfrø produktet tidligere anbefalt som en kur for mange plager. forstoppelse. Det reduserer tettheten av avføringen, som danner en løs masse. Fukte fekal masse, og hindre dem fra dehydrering. Dette sikrer tilstrekkelig avføring.

Linolje lys dekke tarmslimlaget. Dette har en todelt konsekvenser. Og så:

  • for det første, det forenkler skyve krakk etter kolon veggen og dermed hindrer stagnasjon av innholdet i tykktarmen;
  • dernest forsterker, regenererer og beskytter slimhinnen av hele mage-tarmkanalen.

Slimhinnen er forseglet og ikke tillate mikrober å trenge inn i blodstrømmen - det tillater ikke forgiftning infeksjoner og giftstoffer som forårsaker skadelige bakterier, sopp, virus.

Multidirectional linolje


Linolje også:

  • hjelpemidler fordøyelsen,
  • har effekten av diastolisk og galle, slik at det reduserer risikoen for gallestein,
  • gir raskere stoffskifte,
  • reduserer betennelse i tarmen.

Innholdet av lignaner, steroler og vesentlige mettede fettsyrer (alfa-linolensyre, linolsyre og oljesyre), og foretrukne mengder av disse tidligere oljer bevirker at linolje har en positiv effekt på flere systemer: hjerte, nervesystemet, endokrine, immun.

Eksperter anbefaler det som et middel for behandling eller forebygging m.in.:

     aterosklerose,
     Alzheimers,
     diabetes,
     depresjon,
     multippel sklerose;
     koronarsykdom,
     hypertensjon,
     angrep,
     hjertearytmi,
     psoriasis,
     seborrhea,
     balding menn,
     prostata,
     hormonelle lidelser,
     ADHD
     fedme.

Det er også en kilde til vitamin E, og hun bekjemper frie radikaler, hemmer cellealdringsprosessen og gjør huden, håret og neglene se ut som du vil.

Hvordan du søker og hvordan du lagrer linolje?Den mest verdifulle høy-linolensyre (ALA), det urene ufiltrert olje og kaldpresset, dvs. Temperaturen på 50 °. C, da ved høyere temperaturer bioaktive komponenter er oksydert og mister sine verdifulle egenskaper.

Det ferdige produktet fra å komme til forbruker bør oppbevares i et kaldt rom uten tilgang til lys og luft.

Det er sterkt anbefalt dose variert linolje, som spenner fra 1-2 til 6 spiseskjeer om dagen - helst på tom mage.

Husk! Linolje kan spises kald bare fordi hans oppvarming (f.eks. Under steking eller steke) vil miste sine sunne egenskaper.

Godt produkt holder seg frisk i to måneder med produksjon og 3-4 uker etter åpning av beholderen.

Husk! Etter kjøpet, holde den i kjøleskapet (eller annet sted 4-10 grader. C av temp.) I mørket, og en forseglet glassflaske.

Det er sant at er kommersielt tilgjengelig linolje med et lavt linolensyre innhold, som har motstandsevne mot høye temperaturer og har dermed en lengre sikt forbruk, men av helsemessige årsaker er det ikke ønskelig ...!

Husk! Den inneholder feilaktige mengder av omega fraksjoner (for mye av omega-6 og -9, ikke nok omega-3), noe som ytterligere forverrer mangel på omega-3-fettsyrer i dietten, og forbedrer overskudd gjenværende gruppene fettsyrer, noe som er årsaken til mange sykdommer i kroppen ledende sykdommer og plager!

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lett fordøyelig mat

Diett lett å fordøye
Denne dietten er oftest brukt i sykdommer i fordøyelsessystemet, men spiller en viktig rolle også i forebygging av en rekke sykdommer. Lett fordøyelig diett er en enkel modifikasjon av den grunnleggende ernæring. Det er lett fordøyelig, med mindre det er en ekstra indikasjon kosthold bør gi oss den samme totale mengden energi og næringsstoffer som det er i riktig ernæring av friske mennesker.