Gå til hovedinnhold

Forstoppelse begynner i munnen

Hvor skal jeg begynne å ha problemer med forstoppelse?

Hvem er på veien, denne gangen!

Tittelen på dette innlegget er å fortelle sannheten. Fordøyelsessystemet er delt inn i etapper.

Først: biting mat.

Nesten alle prosesser i det første trinn er avgjørende.

Tenk deg for eksempel å sette ditt hjem ...

Her er det første skrittet for å forberede mørtel, som vil bli avholdt mursteinene.

Dersom mørtelen ikke er tilstrekkelig tett og sterk, huset falle fra hverandre. Uansett hvor godt du utfører alt annet.

SÅ PERFEKT jeg tygge hver bit er det første skrittet på veien til frihet fra forstoppelse


For det første, nøyaktig tygge mekanisk bryter permanent og semi-fordøyelig bitt til grøt. Magen og tarmene har ikke tenner, så ikke bli knust selv kokte gulrøtter. Denne fysiologisk faktum.

For det andre, og er kjemisk mulige tygge maten bryter gjennom fordøyelsesenzymer utskilt i munnen. (Hvis du er bitt bite godt, 80% karbohydrat, 15% fett og 5% av proteinene blir spaltet allerede her, i munnen).

For det tredje, tygging gi nøyaktig informasjon for enterisk nervesystem, gjennom hvilket det er mulig å effektivt å gjenkjenne kommer av stoffet, og dermed - separasjon av fordøyelsesenzymer som er egnet for effektiv behandling av mat.

På den annen side, dårlig tygging fører næringsfraksjoner er for store og ikke kan bli underlagt forhånds fordøyelse - bare fast i tarmen!

I stedet spiser, disse brikkene blir en byrde på fordøyelseskanalen, forårsaker unødvendig slitasje epitel og tarmtottene.

Og det verste: ufordøyd brikkene begynner å råtne i tykktarmen, hvor det er ideelle forhold (temperatur og fuktighet) for distribusjon, utvikling av patogener og dannelse av giftstoffer.

Proteiner og karbohydrater fra maten inntas i tarmen råte før de forlater kroppen under en avføring.

Hvis, for eksempel, naturens kall lapper gang i uken (hvor en gang hver 3 dager er forstoppelse), de resulterende tåregiftstoffer i blodet for syv dager - dag og natt.

Derfor - unøyaktig grubling er progressiv og kontinuerlig autointoxication.


Hvis denne prosessen tar år, overdreven nærvær av giftstoffer manifestert i form av sykdommer og sterk smuss på toalettpapir.

Dette bekreftes av det faktum at: en helt frisk person trenger verken et stykke toalettpapir på grunn av den totale mangelen på unaturlige forurensninger og dysbiose.

Det vil derfor være lurt å drikke hver drink som stimulerer tarmaktivitet, for rettidig kastet ut fra kroppen av alle disse stoffene, bærer så stort øde.

Ikke noe problem - Fiber hell i et glass målebeger, hell vann og drikke det etter et minutt, hvis det er litt hovne opp:

Vanligvis, folk som drikker det gå til tronen hver dag eller annenhver dag. Fantastisk, fordi det betyr at tarmen akkurat begynt å jobbe med riktig rytme - som det alltid skal være.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lett fordøyelig mat

Diett lett å fordøye
Denne dietten er oftest brukt i sykdommer i fordøyelsessystemet, men spiller en viktig rolle også i forebygging av en rekke sykdommer. Lett fordøyelig diett er en enkel modifikasjon av den grunnleggende ernæring. Det er lett fordøyelig, med mindre det er en ekstra indikasjon kosthold bør gi oss den samme totale mengden energi og næringsstoffer som det er i riktig ernæring av friske mennesker.