Hvordan å behandle forstoppelse?

torsdag 27. april 2017

Høyt blodtrykk behandling

Diett i behandlingen av høyt blodtrykk


Når hypertensjon trenger å ta vare på riktig vekt. Noen ganger bare noen få kilo mindre, for eksempel for. for å unngå medisinering. Livsstilsendringer (mer fysisk aktivitet) bør gå hånd i hånd med gjennomføringen av et riktig kosthold.

Forsiktig! Kosten bør være lavt natriuminnhold (grense-sol) og rikt på kalium og vitamin C (fra mat - tilskudd må festes med en lege).

Dietten senker blodtrykket - spise så ofte som mulig:


     grønnsaker og frukt - en naturlig kilde for kalium og vitamin C;
     fisk;
     fjørfekjøtt av god kvalitet;
     grovbrød ;
     produkter fra ubleket mel.

Dietten senker blodtrykket - for å avbryte dette:


     salt og velsmakende krydder;
     fett kjøtt og klar pølse;
     fett meieriprodukter;
     animalsk fett;
     hvitt brød og hvitt mel;
     sukker;
     sauser og måltider tilberedt mat;
     alkohol og kaffe;
     salte snacks.

En prøve meny diett i å senke blodtrykket


Dag 1

Og frokost: deigaktig kremost med urter | 2 skiver grovt brød | 2 tomater | urtete

Andre frokost: en sandwich med kylling pølse og agurk | Vann med sitron

Lunsj: krem ​​suppe med brussels | servering av magert kjøtt stuet med grønnsaker uten mel

Ettermiddagssnacks:: yoghurt ute av fokus (fra frossen)

Middag: salat med tunfisk og grønnsaker toppes med sitronsaft

Dag 2

Og frokost: melk på müsli med tørket frukt | malt kaffe

Andre frokost: brød grahamka | naturlig ost inneholder pepper og gressløk | urtete

Lunsj: hirse grøt med torsk og kjøttboller i dill saus (uten mel) | gris med mange grønnsaker strødd med sitronsaft

Ettermiddagssnacks: usøtet frukt gelé

Middag: paprika fylt med kremost med urter og hvitløk | skive grovt brød


Dag 3

Og frokost: havregryn med ristet revet eple og rosiner | malt kaffe med litt melk

Andre frokost: grovt brød med magert kalkun skinke og tomat | urtete

Lunsj: suppe med purre krem ​​| kokt fjørfekjøtt med rødkål salat

Ettermiddagssnacks: banan cocktail

Middag: pannekaker med bokhvete mel med lavt sukker syltetøy

Dag 4

Og frokost: cottage cheese med urter | skive grovt brød | te

Andre frokost: riskaker med humus og tomat skiver

Lunsj: brun ris med stuet kalvekjøtt i saus | salat med rød bete

Ettermiddagssnacks: bakt eple med kanel og nellik

Middag: salat av kokte brokkoli og egg med hvitløk og urter clearing naturlig yoghurt

Dag 5

Og frokost: havregryn blandet med opphakket, tørket frukt, toppet med litt juice med | frukt te

Andre frokost: en sandwich med laks | rå grønnsaker bukett | urtete

Lunsj: bakt fiskefilet med folie | poteter drysset med dill | surkål med gulrot

Ettermiddagssnacks kefir med tillegg av tørket frukt og hakkede nøtter

Middag: pasta paprika fylt med hirse og grønnsaker krydret med urter og hvitløk

Dag 6

Og frokost: Pasta med røkt makrell og grønnsaker | grovbrød | salat drizzled med olivenolje | te

Andre frokost: brød med cottage cheese | kiwi | frukt te

Lunsj: bokhvete gryn med stuet kyllingbryst i sopp | Kinakål salat

Ettermiddagssnacks: melk med frossen frukt

Middag: zucchini fritters med hvitløk og urter

Dag 7

Og frokost: couscous med tørket frukt og kanel | te

Andre frokost: en sandwich med kyllingfilet | tomater med urter | urtete

Lunsj: Kremet blomkålsuppe med krutonger razowymi | lean roastbiff med salat sesongen

Ettermiddagssnacks:
 yoghurt med revet eple og rosiner

Middag: ris kaker med cottage cheese stenket med karve | salat av agurker og løk

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar