Hvordan å behandle forstoppelse?

mandag 28. november 2016

Forstoppelse behandling: forstoppelse hos eldre

Forstoppelse hos eldre


Forstoppelse lider alt - det antas at alle minst en gang i livet hatt problemer med forstoppelse . Det endrer ikke det faktum at det er de eldre som er mest sårbare gruppen for sykdommen det er. Forstoppelse rammer hovedsakelig de som har fullført 65 år. Hvorfor er det slik?

søndag 27. november 2016

Rense leveren: krydder som støtter arbeidet til leveren

Krydder som støtter arbeidet til leveren


Når problemer med lever og galleblære måltider kan bli beriket med krydder som vanligvis brukes på kjøkkenet, uavhengig av den regionen i verden, altså., fennikel, anis, koriander, gurkemeie, mynte, spisskummen.

fredag 25. november 2016

Hva hjelper mot sår hals?

Sår hals - for å hjelpe?


Sår hals ledsaget av en rekke forskjellige sykdommer. Det kan føre til belastning på stemmebåndene eller bor i røykfylte rom. Det er verdt å vite når du kan selv for å håndtere det, og når han trengte legehjelp .

søndag 20. november 2016

Hvordan senke kolesterol?

Hvordan naturlig lavere høyt kolesterol?


Hva vil du naturligvis tilbake til riktig nivå av kolesterol? Hvordan finne den magiske formelen for å høyt kolesterol aldri gjort oss problemer? Møt fem enkle metoder for å senke kolesterolet.

lørdag 19. november 2016

tirsdag 15. november 2016

Mat før trening

Hva slags mat før trening?


Hva du spiser er svært viktig ikke bare for din helse, utseende og velvære, men også påvirker ytelsen, styrke og utholdenhet under trening. Derfor, når hard trening er svært viktig et balansert kosthold. Så hva du skal spise før og etter trening?

tirsdag 8. november 2016

Forstoppelse behandling: Elvis Presley døde av kronisk forstoppelse!

Elvis Presley døde av kronisk forstoppelse!


De fleste av oss lever i den tro at Elvis Presley døde av et hjerteinfarkt. Dette er gitt den offisielle grunnen til hans død. Vi snakket mye om dette, som kongen av rock and roll var avhengig av et stort antall ulike rusmidler. Den opprinnelige teorien antatt at deres kombinasjon drepte ham.

Hvordan bli kvitt poser under øynene?

Poser under øynene


I dag er mange mennesker klage på poser under øynene. Dette er hovedsakelig på grunn av livsstil som bly. Notorious deprivasjon, arbeid stress, familie bekymringer, langsiktig henge på datamaskinen, lese eller natt - alt dette påvirker øynene.

søndag 6. november 2016

torsdag 3. november 2016

Fettsuging

Fettsuging - fakta og myter


Fettsuging er vekke stor interesse, men også et kontroversielt tema. Det er mange publikasjoner og ekstreme meninger om denne metoden for å redusere kroppsfett, men ... du vet hvordan det skjer med det ekstreme - ingen av dem kan behandles ganske alvorlig, fordi de ikke har noen tegn på objektivitet.

onsdag 2. november 2016