Hvordan å behandle forstoppelse?

lørdag 30. januar 2016

Hvordan spise sunt?

Hvordan anvende prinsippene for sunn mat?


Metoden for å spise går videre fra generasjon til generasjon. Ikke alle er klar over at det vi spiser har en innvirkning på et stort antall faktorer i våre liv. Sunn mat påvirkes blant annet utseendet på vår hud, negler, hår eller rynker avgjør om opprinnelse og utvikling av ulike sykdommer.

Hvordan gå raskt ned i vekt?

Hvordan gå ned i vekt?


Hvordan å miste vekt så raskt og effektivt. Den grunnleggende informasjon for å hjelpe deg å oppnå drømmen din vekt. Hva du spiser, hva du heller vil unngå. Hvordan å øve og hvordan å slappe av. Hvordan motivere deg selv i øyeblikk av tvil.

fredag 29. januar 2016

tirsdag 26. januar 2016

fredag 22. januar 2016

Magesår kosthold

Diett for magesår


Magesår er mer vanlig problem å plage vårt samfunn. Ansvarlig for dette faktum av livsstil som fører store deler av oss. Fartsfylt, nervøs arbeid, usikkerheten i morgen og mangel på tid for et måltid. Disse faktorer påvirker økt nivå av sekresjon av saltsyre og pepsin i magen.

tirsdag 19. januar 2016

Barn med feber

Hvordan hjelpe barnet ditt med feber?


Med feber hos voksne og ungdom kan du enkelt håndtere takket være tabletter febernedsettende, men hos yngre barn er noen ganger litt av en utfordring. Det er noen måter som gjør det mulig å mestre den stigende temperatur.

fredag 15. januar 2016

Dukan dietten

Er Dukan diett er sunt?


Ønsker du å starte en diett? Du tenker på Dukan dietten? Er denne dietten er definitivt for deg? Vet du ikke at du er usikker / sikker? Les artikkelen nedenfor, og vil sikkert være lettere for deg å gjøre en god beslutning.

torsdag 14. januar 2016

Spis deg slank

Hvordan i fire dager for å miste 2-4 kilo?


Ta til hjerte råd som i noen dager for å miste 2-4 kilo. I tillegg til å følge dietten - hver dag:
Drikk minst 2 liter vann (hydrering av kroppen vil bidra til å fjerne overflødig vann, redusere hevelse, og dermed miste mer vekt);

onsdag 13. januar 2016

Nedsatt immunforsvar

Hvordan bygge naturlig immunitet?


Ankomsten av kaldt vær, mye amplitude, mindre sol, begynnelsen av eksponering for testen av vår elastisitet. Et sterkt immunsystem er sunt, og i tilfelle av infeksjon, kortere og mildere sin gang.

tirsdag 12. januar 2016

mandag 11. januar 2016

søndag 10. januar 2016

fredag 8. januar 2016

Fjerne hudormer

Hvordan bli kvitt hudormer?


For en tid siden den mest populære måten å fjerne hudormer ble rensing toalettet. I dag beveger seg bort fra denne metoden fordi det kan irritere sensitiv hud og i tillegg stimulerer det etablering av nye hudormer. Hvis du absolutt vil fjerne hudormer på skjønnhets velge behandling av ultralyd. Hvis du ikke ønsker å bruke penger, prøve naturlig husholdning rettsmidler for hudormer.

Tannpine

Hva hjelper en tannpine?


Når det begynner å erte oss en tannpine, ikke kan bli hjulpet, må du gå til tannlegen, men det er ikke alltid umiddelbart mulig. Det er verdt å vite måter at vi skal hjelpe henne og bringe lettelse.

torsdag 7. januar 2016

tirsdag 5. januar 2016

søndag 3. januar 2016

Hvordan fjerne strekkmerker?

Hvilken hjelp for strekkmerker?


Alle som sliter med problemet med strekkmerker er på utkikk etter måter å bli kvitt dem. Og vel, fordi som de sier - det nytter ikke å gråte over spilt melk. Men det er også verdt å vurdere hvorfor strekkmerker oppstår?

Hvordan slutte å røyke?

Hypnose vil hjelpe deg å slutte å røyke


Hvis du ønsker å en gang for alle bli kvitt denne forferdelige vanen (du vet at over 55% av røykerne vurdere dette en vane for dårlig og fraråder begynne?), Enten av bekymringer om deres helse, deres koner, barn, mann eller noen andre (ikke mer er et alternativ som du ønsker å spare penger på slutten er det ikke så billig "hobby"), kan du bruke kraften til din ubevisste sinn og (for å sitere Beatles sang) med litt hjelp av hypnose!

fredag 1. januar 2016

Influensa behandling

Hvordan du effektivt behandle influensa?


Influensa? Jeg har ikke tid for influensa. Jeg tar en tablett om morgen våkner jeg med full helse. Dette er den vanligste reklame for legemidler mot influensa. Men mange folk kan bli lurt av markedsføring triks. Som et resultat svelge tiltak som ikke egentlig har noen effekt på influensa.