Hvordan å behandle forstoppelse?

tirsdag 9. februar 2016

Juice diett

Rensing juice diett


1-dags juice diett er velsmakende, lett og behagelig. Takket være den utenomfaglige ned i vekt, renser huden og bedre trivsel. Den kan brukes en gang i uken.


I løpet av rensing juice diett

Under dietten bør du drikke i løpet av dagen 2-3 liter drikkevarer , som drikking hjelper på rensing og vekttap. Du trenger å drikke 4-6 glass frukt eller grønnsaker, fordi de er lave i kalorier og er en rik kilde til vitaminer og mineraler.

Bortsett fra juice, i løpet av denne behandlingen må du drikke ca. 8 glass ikke-kullsyreholdig mineralvann eller usøtet grønn te.

Egenskaper grønnsaksjuice

Et viktig mineral for fett tap er kalium. Det stimulerer nyrene til arbeid, og dette er viktig i behandlingsprosessen. I grønnsaksjuice , er det ca 50% mer kalium enn i fruktjuice.

I tillegg grønnsaksjuice har andre egenskaper. Således, f.eks.:

  • gulrot juice - jevner ut huden, forbedrer hudens tone, styrker og tilfører energi,
  • løk juice - styrker hjertet, god effekt på alle hudtyper,
  • saften av paprika - forbedrer kondisjon, senker dårlige kolesterolet, vekttap tydelig.

Forsiktig! De beste juice er ferskpresset . Hvis du bruker ferdiglagde produkter, er å prøve å velge de uten tilsetningsstoffer salt og sukker.

Hovedmålet med denne dietten er å avgifte kroppen for giftstoffer . Under behandlingen, bruker kroppen din fett butikker akkumulert og blir kvitt plakk. Som et resultat av vekttap.


Ved å rense kroppens stoffskifte vil forbedre, bosette fordøyelsen, styrke din motstand mot sykdom og stress, forbedre silhouette (kroppen ned i vekt og bli fastere), blir huden glatt og stram hud.

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar