Hvordan å behandle forstoppelse?

onsdag 25. november 2015

fredag 20. november 2015

Mat som øker forbrenningen

Hvordan øke hastigheten på stoffskiftet?


Ifølge ekspertene er det ingen mirakel diett. Det er snakk om dette i lang tid. Hvis du ønsker å ta vare på din silhuett og gå ned i vekt, må du bare spise rimelig.

Mat som forbrenner fett

Hva forbrenner fett?


Fat spiller innenfor organismen viktige funksjoner letter opptaket av vitaminer (A, D, E og K), som er nødvendig for produksjonen av hormoner, beskytter indre organer. Bare når det er for mye som er årsaken til fedme, fremmer diabetes og hjertesykdommer.

torsdag 19. november 2015

Hvordan bli kvitt cellulitter?

Hva cellulitt og hevelse?


Mange kvinner har problemer med lagret vann i vev og cellulitter, uavhengig av alder, yrke, fysisk aktivitet og vekt. Det påvirker ca. 70% av kvinnene, men det betyr ikke at de må være på ikke dømt.

Iskemisk hjertesykdom

Symptomer på koronar hjertesykdom


Den menneskelige hjertet består hovedsakelig av muskelvev, den har et omfattende nettverk av blodårer (koronar), som gir en stabil tilførsel hjertet med oksygen og drivstoff (fettsyrer, glukose).

onsdag 18. november 2015

Gass i magen

Plagsom gasser


Noen matvarer, når fordøyd intensivere denne plagsomme sykdom. Det er også slik at de har evnen til å absorbere gasser og redusere deres kvantitet i tarmen. Annet selv ikke øke problemet, betydelig forringe lukten.