Hvordan å behandle forstoppelse?

tirsdag 31. mars 2015

Fjerne hemoroider

Minimal invasiv metode for å fjerne hemorroider


Små hemoroider er de vaskulære tråder som danner en liten bule i endetarmsslimhinnen . Når alt fungerer som det skal, avslapning av lukkemuskelen av hemoroider blod ryggen opp i arteriene, slik at avføring.

tirsdag 24. mars 2015

mandag 23. mars 2015

Grønn te slanking

Grønn te hjelper deg ned i vekt


Grønn te er en del av nesten alle vekttap kosttilskudd, og drikker det ble et symbol på en sunn livsstil. Hvis du bryr deg om helse og silhuett, bør dette infusjon av grønne blader være høyt på listen over din favoritt drikke.

torsdag 19. mars 2015

lørdag 14. mars 2015

Rense kroppen: tarm rensing linolje

Tarm rensing linolje


Linolje er oppnådd ved å trykke på de modne frø av lin (linfrø) i århundrer vært en av de mest populære naturmedisin. Linfrø er kjent og brukes som et middel i en rekke fordøyelses plager og respiratoriske systemer, så vel som eksternt.

tirsdag 10. mars 2015

Lett fordøyelig mat

Diett lett å fordøye


Denne dietten er oftest brukt i sykdommer i fordøyelsessystemet, men spiller en viktig rolle også i forebygging av en rekke sykdommer. Lett fordøyelig diett er en enkel modifikasjon av den grunnleggende ernæring. Det er lett fordøyelig, med mindre det er en ekstra indikasjon kosthold bør gi oss den samme totale mengden energi og næringsstoffer som det er i riktig ernæring av friske mennesker.

mandag 9. mars 2015

fredag 6. mars 2015

torsdag 5. mars 2015

Rense kroppen: diett rensing kroppen for giftstoffer

Hva du skal spise for å bli kvitt giftstoffer fra kroppen?

Du er konstant sliten, du har leddsmerter, hodepine. Du har Har problemer med å sovne, eller du er fortsatt trøtt? Ikke miste vekt, til tross for ofrene?