Gå til hovedinnhold

Glutenfri middag

Hvordan lage glutenfri lunsj?


Folk på en glutenfri diett kan ikke spise den klassiske bygg suppe (inkluderer bygg gryn), men hvis du erstatter den med ris, bokhvete eller hirse vil motta en deilig glutenfri bygg suppe.

Glutenfri bygg suppe med hirse

Ingredienser:

  • 10 gram hirse
  • 25 gram gulrøtter (1 liten gulrot, en liten persille, 1 løk eller skjære den hvite delen av purre, skive selleri)
  • 1,5 liter vann
  • 20 gram ben (ikke nødvendigvis)
  • 25 gram poteter
  • 2-3 gram smør
  • krydder: 2-3 frø av allehånde, en liten bukt blad, ½ ts hele pepperkorn, en klype tørket løpstikke, salt, pepper
  • 1-2 ss finhakket persille til å skvette.

Forberedelse:

Millet skåldet med kokende vann, drenert i en sil. Helle kaldt vann i forholdet 2: 1, krydre med salt og kok. Grønnsaker og potetskrell, skyll. Kok suppen fra bein og grønnsaker. Sil avkok, tilsett krydder og kok i ham terninger poteter. Når potetene er møre, tilsett kokt hirse, smør og hakket grønt persille, rør. Smak til med salt og nykvernet pepper, dryss med persille.

Glutenfrie pannekaker laget av bokhvete mel

Ingredienser:

  • 1 kopp bokhvete mel (du kan male i en kaffekvern bokhvete)
  • 3 egg
  • en ufullstendig glass melk (eller halvt om halvt med vann)
  • 1 ss olje
  • klype salt
  • matolje

Forberedelse:

Bland ingrediensene godt presentert. Deigen bør ha konsistensen av kremen. Dersom det under steking deigen tykner for mye, tilsett litt vann. Stek på begge sider til godt oppvarmet panne.

Svinekjøtt med hvitløk


Ingredienser:

  • 1,2-1,5 kg av svinekjøtt halsen
  • 1 spiseskje sennep glutenfri
  • En hel hode hvitløk
  • 1 ts salt
  • 1 ts merian (valgfritt)
  • nykvernet sort pepper
  • 1-2 spiseskjeer olje

Forberedelse:

Hvitløk skrelle skall, knuse et fedd hvitløk. Kjøtt vaske, tørke. Lang tynn kniv Skjær kjøttet, noe som gjør dype lommer. For hvert sett 1 fedd hvitløk. Bland i en bolle olje, sennep, knust hvitløk og merian. Dryss kjøttet med salt og pepper, pensle med marinade.

La det stå i en time.

Overføring til en langpanne, dekk med aluminiumsfolie, setter forvarmet ovn på 190 ° C. Steketiden er avhengig av vekten av kjøtt - vanligvis ca 50 minutter til 1 kg. På slutten av matlaging, kan du fjerne folien til kjøttet er brunt. Skåret i skiver før den er helt avkjølt.

Vær oppmerksom! Hvis du liker krydret smak, du kan frakk kjøttet før koking i tykke bakken sort pepper.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lett fordøyelig mat

Diett lett å fordøye
Denne dietten er oftest brukt i sykdommer i fordøyelsessystemet, men spiller en viktig rolle også i forebygging av en rekke sykdommer. Lett fordøyelig diett er en enkel modifikasjon av den grunnleggende ernæring. Det er lett fordøyelig, med mindre det er en ekstra indikasjon kosthold bør gi oss den samme totale mengden energi og næringsstoffer som det er i riktig ernæring av friske mennesker.