Hvordan å behandle forstoppelse?

mandag 6. april 2015

Tarmskylning

Hva er tarmskylning?


Forstoppelse, diaré, oppblåsthet, hodepine, endringer i huden, dårlig ånde ... Dette er bare noen av problemene som kan oppstå fra feil tarmen.


Rensing av tarmen har vært praktisert i mange år. Klyster ble kjent for de gamle romerne, og 100 år siden, de fleste av de sykdommer behandlet henne.

Husk! Klyster hjelp vask 20-cm delen av tykktarmen. Under vasket tarmskylning tarmen over hele lengden, som er 1,2 til 2 m.

 Problemer med kolon


Feil kosthold, stillesittende livsstil, forurensning, giftstoffer, konserveringsmidler, promo - alt dette gjør kolon samle mat forblir ufordøyd og det er fra dette skjemaet avføringsstopp, dvele parasitter og sopp.

Husk! Ufordøyd mat rusk stikker til tarmen slik at noen ganger det mister sin naturlige peristaltikk. Noen med en skitten gut råtner bare fra innsiden. Derav epidemi av sykdommer i tykktarmen.

Tarmskylning behandling


Prosedyren tar mindre enn en time. Deretter ligge på ryggen helt omsluttet, og et spesielt rør i vårt vann innføres i tarmen ved kroppstemperatur. Vann som strømmer gjennom tarmen, spyler ut det som det var, og da røret blir matet inn i maskinen, og ved enden av avløpssystemet. Skyllingen foregår i en lukket krets.

Behandlingen starter med å gi to glass vann inn i tarmen, og hele tiden under kontroll av anordningen økes, og mengden av vann som innføres på samme tid, dette skitne drenert. Tarmskylning behandling er helt uten smertefull .Po den fungerer normalt, for eksempel. Du kan gå på jobb. Noen pasienter etter en økning på noen få pounds lighter.

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar