Hvordan å behandle forstoppelse?

onsdag 31. desember 2014

mandag 29. desember 2014

Lever og alkohol

Er alkohol skader leveren?

Alkohol, selvfølgelig, lindrer villmann, men du kan ikke spise det for ofte og i store mengder. Det bør også ta jevnlige pauser i hver av berusende brennevin og ta preparater som inneholder silymarin, f.eks. Milk Thistle.

søndag 28. desember 2014

tirsdag 23. desember 2014

mandag 22. desember 2014

Hva hjelper mot fyllesyke?

Hva vil hjelpe til "nyttårsaften fyllesyke"?


Effektene av den neste dag syndrom, som oppstår etter å ha drukket alkohol, kan du minimere når du forbereder for en all-night party. Først av alt, før Rum moro, spise næringsrik parabolen. Ganske feit og full av mat bremser effekten av alkohol og akselererer sin statsborgerskap. Og dermed kan du forvente mindre hodepine og andre plager.

fredag 19. desember 2014

torsdag 18. desember 2014

Overspising

5 effektive måter å overspising

Det er normalt at etter å ha spist et solid måltid og en veldig fett fordøyelsesbesvær oppstår. Det er vanskelig å ignorere symptomer, fordi det er en følelse av fylde og tetthet i min mage, halsbrann, kvalme, oppblåsthet og raping.

onsdag 17. desember 2014

Kolesterol HDL

Hvordan å øke gode kolesterolet?


Kolesterol, så ingen, men vi vet alle at det er farlig. Sin overskytende kan tette blodårene og derfor personer med hyperkolesterolemi (høyt kolesterol over 200 mg / dL) bør spise mer grønnsaker, frukt, og unngå fett kjøtt og pølser, oster gul, mold, bearbeidet ost, egg, smør og fløte.

Rense kroppen: rensing av solsikkeolje

Rensing av legemet ved en sugesolsikkeolje


Det er en av de mest opprinnelige rensemetoder og behandling av kroppen, som er basert på det faktum at en av funksjonene av kjertlene i munnhulen består av utskillelse av avfallsprodukter fra blodet. Vår spytt er basisk. Mengden av blod som passerer gjennom pakkboksen under suging eller tygging øker 3-4 ganger, og det er en form for hele blodoverføring gjennom "filter" og dens rensing.

tirsdag 16. desember 2014

mandag 15. desember 2014

lørdag 13. desember 2014

fredag 12. desember 2014

tirsdag 9. desember 2014

Rense kroppen: rensing sitron

Rensing kroppen av sitron

Rensing sitron utføres for å stimulere produksjonen av galle og fjerning fra kroppen av urinsyre. Sitron er en av de sterkeste løsemidler og avgiftning skapt av naturen selv. I begynnelsen oppløser den innskudd og deretter regenererer.

mandag 8. desember 2014

lørdag 6. desember 2014

Forstoppelse behandling: hva du skal spise og drikke?

Hva du skal spise og drikke for å unngå forstoppelse?

Hvis forstoppelse er duplisert, kan det ikke undervurderes. Om forstoppelse oppstår når avføring skjer mindre enn tre ganger i uken. Årsaken er dårlig muskelsammentrekninger i tykktarmen. De bremse bevegelsen av avføring når det kommer til rektum. Vanligvis er ledsaget av magesmerter og oppblåsthet. Dette er et resultat av for lat tarmen.

fredag 5. desember 2014

Fordøyelsesproblemer

Hva du skal ta med problemer med fordøyelsen?


Ofte, etter å ha spist et måltid føler magesmerter? Dette er ledsaget av en følelse av å spre, klage oppblåsthet?  Denne fordøyelsessystemet (spesielt tarmen), så reagerer altfor fettete og mettende måltider, og karakteristiske elting høyre side av magen kan være et symptom på leveren er overbelastet.

onsdag 3. desember 2014

Oppblåst mage

Oppblåst mage - årsaker og hvordan du kan hindre dem?

Oppblåst mage - hyppige mage symptomer som oppstår når enteriske innsamlings væsker og gasser ikke ønsker å fortsette å bevege seg gjennom mage-tarmkanalen. De forårsaker en ubehagelig følelse av fylde og spre mage mens bredere midje.

tirsdag 2. desember 2014

Rense kroppen: persille hjelper rense kroppen

Rensing kroppen persille

Persille, takket være sin rike sammensetning, renser blodet for giftstoffer. Kroppen begynner å mer-kompetente og mer effektiv drift. Studien viste også sterk anti persille, noe som resulterer i en reduksjon i hyppigheten av forekomsten av kviser og akne på forsiden og baksiden.

Forstoppelse behandling: bevegelse og abdominal massasje

Hvordan å flytte og abdominal massasje kan hjelpe med forstoppelse?

Bedrer tarmbevegelse. Det er viktig at hvert av hans form. Du kan daglig gå minst 30 minutter eller gymnastikk i minst femten minutter.

mandag 1. desember 2014