Hvordan å behandle forstoppelse?

lørdag 6. desember 2014

Tips mot halsbrann

Hvordan man skal håndtere med halsbrann?

Halsbrann - ubehagelig brennende følelse i spiserøret .... Dette føler seg trygg, og du er kjent - men du kan bekjempe ham. Lær enkle måter å bli kvitt smertene ...
Halsbrann rammer oftest når vi er ferdig med det, for da magen ikke kan takle fordøyelsen og begynner å føle ubehag i spiserøret, deretter avsky i hans munn.

Hvorfor skjer dette?

Nå magen syrer i spiserøret og irritere slimhinnene.

Husk! Halsbrann kan også være forårsaket av visse matvarer.

Hvem plager halsbrann?


Av og til kan det skje med noen av oss. Men som oftest er utsatt:

  • gravide kvinner, er halsbrann normal fysiologisk, fordi vi har en voksende baby magen presser på magen hennes;
  • personer over 50 år, fordi musklene er svekket, som musklene i spiserøret;
  • personer med overvekt og fedme, fordi overskytende pounds øker trykket i buken. 

Hva kan hjelpe halsbrann?


Først av alt, rasjonell, sunt kosthold, spise lys eller små retter, unngå noen av produktene, ikke overspising.

Husk! Hvis du røyker, kaster du dem, fordi de svekker musklene i spiserøret.

Et sunt kosthold for halsbrann

Hvis problemet ditt er halsbrann, begynner å følge disse diett tips og triks.

1. Spis fem måltider om dagen.

Små porsjoner av mat uten å anstrenge magen. I stedet for 2-3 store måltider Spis riktig 5 små:

  • frokost, andre frokost, lunsj, snacks, middag.

Spise riktig mat til faste tider.

2. Stek sunt.

Preparerte kokte retter (f.eks. Dampede grønnsaker, magert kjøtt og fisk bakt i folie). Unngå stekt mat og panerte, røkt og grillet.

3. Lett digestable mat.

Vend deg til din diett produkter som er skånsomme mot magen:

  • mager cottage cheese, yoghurt, kefir (kan være et utgangspunkt for cocktails og fortau).

Danmark krydret med urter: dill, persille, basilikum, spisskummen, oregano.

4. Grønnsaker og frukt.

Spise disse lett fordøyelig, som ikke er belastet magen: salat, squash, agurk, skrelt, gulrøtter, rødbeter (helst kokt), bananer, fersken, nektariner, epler.

5. Foods behandler halsbrann.

Når du føler en brennende følelse i spiserøret, knase noen mandler. Terapeutisk arbeid linfrø (bunndekkende med kokende vann og drikke varm suspensjon).

Husk! Sitronmelisse lindrer stress, og dermed reduserer produksjonen av magesyre. Halsbrann bør forberede en kopp te: 1 ss tørket sitronmelisse helle to kopper kokende vann eller damp i 10 minutter. Drikk en kopp etter måltider. 

For dette må du være forsiktig med halsbrann


Noen matvarer og drikkevarer øke produksjonen av magesyre og kan føre til halsbrann.

Disse er:

  • hot krydder (. f.eks chili, sennep, eddik, men også hvitløk og løk);
  • hurtigmat (hamburgere, pommes frites, pølser, potet pannekaker, gryteretter, pizza);
  • kaffe (spesielt sterk, uten tilsetning av melk), likeledes kjører sterk te;
  • Sjokolade og sjokolade godteri, kaker, paier;
  • sitrus (grapefrukt, sitroner, appelsiner og juice av frukt, halsbrann
  • alkohol (spesielt lavgradig - øl og vin og drikke som inneholder fruktjuice). 

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar